CGI

Dynamics 365-konsult inom Finance

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 oktober 2019
Stängs
den 28 februari 2020
Ref:
J0819-2013
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Har du erfarenhet av Dynamics AX/FO? Vill du vara med i ett team där just din insats kommer göra stor skillnad? Vi växer inom Dynamics och behöver dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och har ett starkt intresse för ERP-lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Dynamics-konsult hos oss fokuserar du på att identifiera och synliggöra verksamhetsprocesser tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Du sätter dig in i kundens verksamhet, fångar upp krav och skapar lösningar med Dynamics 365 som verktyg. Du brinner för att underlätta våra kunders vardag med hjälp av systemet, och är väl bekant med finansiella processer. Genom din verksamhetsförståelse hjälper du våra kunder att uppnå sina affärsmässiga mål.

Ditt ansvar sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att hålla i workshops tillsammans med kund och du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga projektmedlemmar vid implementering av lösningen.

Som konsult får du hos oss möjligheten att utvecklas inom Dynamics och de områden du brinner för. Då vi ofta åtar oss stora projekt får du också arbeta och utbyta erfarenheter med grymma kollegor från andra delar av CGI. Här kan du också få möjlighet att se andra delar av Sverige, och gärna vara öppen för att resa.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

•Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
•3-4 års erfarenhet av AX Dynamics - Antingen som användare eller som specialist.
•Erfarenhet av att driva projekt
•Erfarenhet av att arbeta som konsult är meriterande men inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb