Windowstekniker till AFA Försäkring

Rekryterare
AFA Försäkring
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 oktober 2019
Stängs
den 21 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du en bakgrund inom drift/infrastruktur/operations och är redo för nästa steg i karriären? AFA Försäkring söker nu en Windowstekniker med kunskaper inom SQL-drift för att stärka upp driftteamet. Här kommer du att arbeta brett och utnyttja din fulla tekniska kompetens och utvecklas mot att bli beställare, samordnare och kravställare. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Vad du kan förvänta dig
Som Windowstekniker kommer du att arbeta brett inom Windowsdrift och ha huvudansvaret för SQL-driften. Arbetet sker i nära samarbete med både övriga drifttekniker och utvecklare/DBA inhouse. I rollen har du ett flertal interna kontaktytor men också externa sådana i form av leverantörer och det kommer finnas stora möjligheter att utveckla din beställarkompetens.

Utöver daglig drift och proaktivt underhåll av MS SQL-servrar innebär rollen:

  • Incident-, Problem-, Change- och ärendehantering
  • Drift, installation och uppgradering av Windows SQL Server
  • Backup och restore
  • Felsökning
  • Konfiguration
  • Dokumentation
  • 3:rd line support mot servicedesk

AFA Försäkrings driftavdelning arbetar tjänstebaserat med gemensamt ansvar för drift och med individuellt komponentansvar. Molntjänster är till viss del redan på plats och planen framåt är att köpa tjänster i större utsträckning men samtligt behålla det operativa ansvaret för vissa utvalda.

Vad vi förväntar oss av dig
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har flerårig erfarenhet som Windows- och/eller drifttekniker med god kunskap inom SQL-drift. Kanske har du också arbetat med AD, Windows server, VMware, DNS och PKI:er.

Som person är du analytisk, drivande och prestigelös samt har en god förmåga att arbeta självständigt. Eftersom vi jobbar tvärfunktionellt inom olika områden behövs samarbetsvilja och förmågan att upprätthålla goda relationer såväl inom teamet som till leverantörer och kollegor. Du är öppen för att delge dina kunskaper till andra och själv utveckla dina färdigheter genom samarbete. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Detta kan vi erbjuda dig
Vi vill att du som anställd ska uppleva att du utvecklas över tid, och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring. Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT: Klicka här för att se filmen

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta – dela med dina vänner!

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och urvalet av ansökningar sker löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Välkommen in med din ansökan!

Våra fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
 

Om AFA Försäkringar
Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 660 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn och Twitter.

#LI-AFA

Liknande jobb

Liknande jobb