Development DBA (SQL) till AFA Försäkring

Rekryterare
AFA Försäkring
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 oktober 2019
Stängs
den 21 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du mångårig erfarenhet av design och arkitektur av databaser och redo för nästa utmaning? AFA försäkring söker nu en Development DBA med fokus på Microsoft SQL. Här kommer du till en spännande och dynamisk miljö med ett flertal framåtriktade digitaliseringssatsningar igång där du också kommer kunna påverka och utvecklas personligt och professionellt! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Vad du kan förvänta dig
Som Development DBA kommer du vara en viktig del i vårt arbete med att förvalta och utveckla våra verksamhetssystem. Ditt fokus är utveckling av databasnära funktionalitet samt design och implementation av databaser som utgör kärnan i våra systemlösningar.

Vi erbjuder en varierad arbetssituation bestående av:

  • Databasarkitektur och databasmodellering
  • Design av nya lösningar och säkra prestandan
  • Vara expertstöd/rådgivare kopplat till utveckling, infrastrukturfrågor och felsökning
  • Omvärldsbevakning

Du blir en del av gruppen tjänsteutveckling som består av tio medarbetare där du har en viktig roll i kompetensuppbyggnaden för våra lösningar avseende databashantering. Arbetet sker i nära samarbete med utvecklarteamen men också med kollegor på driftavdelningen samt med externa leverantörer.

Vad vi förväntar oss av dig
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har en bakgrund inom systemutveckling och ett flertal års erfarenhet av att arbeta med databaser. Troligen har du även arbetat med MS SQL server, persistenslösningar för .NET, databasoptimering, datamigrering och databasarkitektur.

Som person är du analytisk, drivande och prestigelös samt har en god förmåga att arbeta självständigt. Eftersom vi jobbar tvärfunktionellt inom olika områden behövs samarbetsvilja och förmågan att upprätthålla goda relationer såväl inom teamet som till leverantörer och kollegor. Du är öppen för att delge dina kunskaper till andra och själv utveckla dina färdigheter genom samarbete. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Meriterande är akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande, programmeringskunskaper i Java och/eller C# samt erfaret av agila arbetssätt. Förståelse för infrastruktur och life-cycle management är också fördelaktigt.

Detta kan vi erbjuda dig
Vi vill att du som anställd ska uppleva att du utvecklas över tid, och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring. Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT: Klicka här för att se filmen

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta – dela med dina vänner!

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och urvalet av ansökningar sker löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Välkommen in med din ansökan!

Våra fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 

Kontaktperson
Marcus Grahn
08-120 50 429

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb