CGI

Testare/QA

Rekryterare
CGI
Plats
Kalmar, Kalmar , Sweden
Annonserat
den 22 oktober 2019
Stängs
den 16 november 2019
Ref:
J1019-1570
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Trivs du i en roll där du får möjligheten att tänka utanför boxen samtidigt som du har ett helikopter-perspektiv såväl som gillar att grotta ner dig i detaljer? I rollen som testare på CGI kommer du få göra just det i spännande projekt för några av våra kunder.

Du kommer få arbeta med ett härligt gäng som tillsammans arbetar för våra kunder från vårt kontor i Kalmar. I rollen utmanar och testar du kapaciteten i kundens system som ofta har flertalet anpassningar samt ställer krav på faktiskt verksamhetskunskap (något du kommer få lära dig mer om och sätta dig in i).

Bli en del av vårt team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag!

Dina framtida arbetsuppgifter

Exempelvis kommer du få arbeta med att:
• Skapa och driva testfall
• Förstå och förtydliga krav från beställare (vara med i kravprocessen)
• System- och regressionstesta
• Utforskande testning
• Hjälpa till vid Change Requests och incident-hantering

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska).

Givet rollens karaktär är du en person som arbetar med god struktur och noggrannhet. Du har även en god analytisk förmåga utifrån att förstå helheten samtidigt som du utifrån den kan grotta ner dig i detaljer.

Vi ser det som ett stort plus om du har:
• Erfarenhet som Testare/QA och/eller systemutvecklare.
• Erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM och/eller NAV.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.