CGI

Apputvecklare iOS för Treserva, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 25 oktober 2019
Stängs
den 3 december 2019
Ref:
J1019-1370
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du vår nästa stjärna inom apputveckling? Vi söker en erfaren utvecklare med fokus på iOS för att leverera ännu bättre stöd för våra mobila användare av vårt system Treserva.

Vi söker dig som har jobbat några år med iOS apputveckling och som lockas av en utmanande roll där du kommer att ingå i vårt internationella apputvecklingsteam. Teamet består av backendutvecklare som är utvecklar i .Net samt frontendutvecklare som jobbar med Android och Angular. Du kommer att få vara delaktig i hela utvecklingsprocessen från att bolla krav med våra product owners till att designa och implementera lösningar tillsammans med ditt team samt våra arkitekter och UX-specialister. Är du en nyfiken problemlösare med användaren i fokus och kan utöva magi med Objective-C samt Swift så har vi jobbet för dig!

Vår produkt Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner. Detta är områden som är under stor förändring vilket ställer höga krav på oss att möta förväntningarna hos medborgare och kommunanställda.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som app-utvecklare kommer du att få vara en del av vårt team som utvecklar mobila lösningar. I teamet utvecklas app:ar både för Android och iOS. I samma team utvecklas även de backendtjänster som skall serva app:arna. App:arna vi bygger har höga krav på säkerhet samt on- och offlinefunktionalitet då de hanterar känsligt data. Teamet ansvarar för att ta fram och förvalta användarvänliga app:ar. Vi jobbar agilt samt test- och domändrivet. Då teamet är internationellt är det viktigt att du kan uttrycka dig på i tal och skrift på engelska.

Bland dina blivande kollegor i ditt SCRUM team finns mobila apputvecklare (iOS och Android), .Net utvecklare, product owner och scrum master. Du kommer att ges möjlighet att jobba full-stack och även med frontend i webb om det skulle vara något du kittlas av.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser att du behöver uppfylla minst nedan krav:
• Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare).
• Stort intresse för systemutveckling och problemlösning.
• Minst 3 års erfarenhet av utveckling i iOS projekt.
• Minst 3 års erfarenhet av utveckling i Swift och/eller Objective C.
• Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift.
• Du är drivande, energisk och social.

Det är meriterande (men inte ett krav) om du har erfarenhet av:
• Domain Driven Design.
• Test Driven Development.
• Utveckla webbapplikationer i Angular, Typescript.
• Utveckla REST API tjänster i .Net med C#
• Erfarenhet och vilja av att arbeta i internationella virtuella team.

Du måste kunna jobba både självständigt och i grupp, du är noggrann, van att ta ansvar men framför allt levererar du clean code som möter upp kundens önskemål på funktionalitet.

ÖVRIGT
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-11-30.

För mer information, kontakta gärna:
Per Bodare, Product Solutions Delivery, per.bodare@cgi.com

Rekryterare utanför CGI ombeds ej höra av sig.

To applicants: please note that this position requires fluent Swedish language skills.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.