CGI

Director Consulting Services - Business Consulting, Malmö.

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 26 oktober 2019
Stängs
den 7 januari 2020
Ref:
J1019-1932
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utforma och växa vårt erbjudande inom Management Consulting och vill verka i gränslandet mellan IT och verksamhet? Till vårt Advisory team rekryterar vi nu en Director Consulting Services med strategiskt och operativt ansvar.

CGI är ett internationellt företag med lokal förankring. I Sverige är vi ca 2800 medarbetare på 30 orter. Vi söker en Director Consulting Services (DCS) med erfarenhet av att leda och utveckla konsultaffärer till vårt Advisory team. Teamet ingår i enheten Business Consulting, som vi adderar till vår verksamhet genom förvärvet av Acando.

Vi levererar tjänster inom Management Consulting och brinner för att vara Behavior Centric och Technology Driven, vår tro är att teknik och digitalisering är en möjliggörare men det är användarens vilja och behov som är avgörande. Med detta som utgångspunkt arbetar vi med strategiutveckling och projektledning till några av Sveriges största arbetsgivare. Idag består Business Consulting i Malmö av två konsultteam med olika erbjudande och rollen innebär ett operativt och strategiskt ansvar för ett av dessa. Teamet arbetar nära kunden med en långsiktighet för att skapa bestående värde över tid.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för ledarskap och uppskattar ett omväxlande arbete med mycket dialoger både internt och externt. Ditt primära uppdrag kommer att vara som konsultchef för ett team där teamutveckling och rekrytering är centralt. Du kommer även ansvara för försäljning av konsulttjänster samt aktiv själv leverera i konsultuppdrag på cirka 50%.

I rollen som Director Consulting Services (DCS) kommer du att fokusera på flera viktiga perspektiv av vår verksamhet:

• Aktivt driva affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och skapa nya affärsmöjligheter för
CGI på utvalda kunder.
• Personalansvar för ett seniort team och nära samarbete med vårt starka treåriga
traineeprogram - CGI Selected.
• Vara väl insatt i CGIs Management Foundation och implementera detta ramverk i sitt
arbete med målet att ha kontroll på våra administrativa rutiner och den ekonomiska
uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans.
• Vara en drivande profil i ledningsgruppen för affärsområdet och bidra till vår långsiktiga
utveckling
• Aktivt säkerställa egen leverans hos kund.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget.

• Du har minst sju års erfarenhet från ett konsultföretag
• Erfarenhet av att leda och utveckla konsultaffärer
• Relevant högskoleutbildning
• Svenska samt engelska, flytande i tal och skrift.

DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Du är en lagspelare som gillar utmaningar och leder med empati och mod. För oss är kulturen viktig och vi är stolta över vår sammanhållning och gemenskap. Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stor fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb