CGI

IT-infrastrukturarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 26 oktober 2019
Stängs
den 16 december 2019
Ref:
J1019-1623
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu fler arkitekter och seniora konsulter som kan stärka upp vårt team inom Cloud Productivity. Office 365/Azure och Microsoftinfrastruktur är ditt fokusområde, där du är expert inom ett eller flera områden. Våra kunder finns huvudsakligen inom Enterprise-segmentet med komplexa och affärskritiska lösningar, så möjligheterna att utvecklas och bredda din kompetens inom området är oändliga. Du kommer att hantera affärsdialoger, agera teknisk expert, leda projektleveranser, men även bidra i säljprocessen som den specialist du är.

Vårt team är CGIs spets inom området där kvalitet, engagemang och professionalism är teamets grundstenar, där dynamiken i gruppen bidrar starkt till vår framgång.

Dina framtida arbetsuppgifter

För att trivas i rollen ser vi att du har ett affärssinne samt förmågan att prioritera. Du är öppen, tydlig och har hög social kompetens. Du har arbetat inom Microsoft Office 365, Azure, med IT-infrastruktur och har stor erfarenhet av att jobba i team. Du kommer att ha täta kundkontakter och arbeta i gruppens infrastrukturprojekt. Det är därför ett krav att du trivs med en operativ och mycket varierande vardag ute hos våra kunder, där laganda är avgörande för både din och teamets framgång.

I konsultrollen ingår det även att bidra till offerter, genomföra workshops för kunders IT-ledning, men även att aktivt bidra till gruppens kompetensutveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har stor erfarenhet inom Microsoft Enterprise-kundsegment där du haft ledande tekniska roller inom IT-infrastruktur och Office365 / Azure projekt. Rollen kräver också att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Förändring är vår vardag, där din nyfikenhet och kundernas krav på lösningar i teknikens framkant bidrar starkt till att du ständigt hittar lösningar på kundernas utmaningar. Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång.

ÖVRIGT
Är du intresserad att höra mer om rollen? Kontakta gärna:
Jerker Eglund, +46-70-274 16 60

Anställningsform: Heltid

Placeringsort: Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Västerås, Bromölla, Linköping eller Norrköping.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-12-15.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb