Onsite-tekniker till Atea i Stockholm

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 30 oktober 2019
Stängs
den 28 november 2019
Ref:
BAF76FB7-0712-403C-90F6-73A91ABF06B9
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du tillhöra teamet av rörliga tekniker inom IT-support på Atea i Stockholm? Välkommen med din ansökan redan idag!

Som onsite-tekniker till teamet på Atea kommer du att tillhöra teamet av rörliga tekniker som kan åka ut på olika uppdrag varje vecka. En perfekt tjänst för dig som jobbat några år på servicedesk eller jobbat med IT-support på golvet och som söker en självständig roll med stor variation och bredd. Tillsammans med dina kollegor på Atea i Kista kommer du leverera förstklassig IT-support till olika kunder i Stockholmsområdet. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att bli en del av Atea teamet och fortsätta utvecklas inom IT-support med ett starkt varumärke i ryggen. Du kommer få utnyttja din känsla för service och din förmåga till nytänkande när du löser våra kunders olika uppdrag. På Atea delar vi gärna med oss av vår kunskap inom teamet vilket gör att vi växer både som individer och som team.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som onsite-tekniker på Atea kommer du att åka ut till kunder i Stockholmsområdet och t.ex.

 

  • supportera i Windows och Office 365
  • hantera Active Directory
  • supportera IP / nätverk
  • felavhjälpning & installation vad gäller hårdvara, skrivare och ärendehanteringssystem


Som onsite-tekniker är du en generalist och har lite kunskap om mycket inom IT och är samtidigt inte rädd för att t.ex. krypa in under skrivbord och dra kablar eller leta efter nätverksuttag på en restaurang.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av ett team av onsite-tekniker där du oftast är ute på uppdrag hos kund men ibland på kontoret i Kista. Konsultuppdraget är på heltid och förväntas starta omgående, eller enligt överenskommelse. Uppdraget är initialt på 6 månader och för rätt person finns möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Atea sitter i fina lokaler i Kista. För att kunna ta dig runt till kunderna i Stockholmsområdet behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi dig som vill jobba i en kundnära roll med hög servicekänsla.Här trivs du som är lösningsorienterad och påhittig samt gillar att både bemöta och hjälpa människor. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du gärna delar med dig av kunskap och lär av dina kollegor. Då du kommer att ha kontakt med både svenska och internationella kunder är det viktigt att du både talar och skriver svenska och engelska.

Vi tror att du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom IT eller liknande. Du har tidigare jobbat i en helpdesk eller supporterande roll där du fått bred kunskap inom t.ex Office 365, Windows och har också lite erfarenhet av att praktiskt avhjälpa fel med t.ex. hårdvara och skrivare.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.