Lösningsarkitekt till Svensk Travsport

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 31 oktober 2019
Stängs
den 30 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du gedigen erfarenhet av Node.js och Java samt microservices och containers, och vill fortsätta utvecklas som lösningsarkitekt utan att förlora kopplingen till tekniken? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Svensk Travsport AB fortsätter sin satsning och uppbyggnaden av en helt ny IT-avdelning och söker nu en senior utvecklarnära lösningsarkitekt till teamet.

Svensk Travsport AB är huvudorganisationen för den svenska travsporten och är en verksamhet som utmärks av gemenskap och passion för sporten. Organisationen andas start-up och har bara börjat sin spännande förändringsresa, där det för rätt person finns goda möjligheter att påverka processer, metoder och arbetssätt inom sitt område.

Om tjänsten
Som Lösningsarkitekt är du delaktig i att designa och underhålla lösningar i linje med Svensk Travsports målarkitektur, prioriteringar och guidelines. Du kommer löpande kommunicera lösningsförslag till flera intressenter och samarbetar dagligen med organisationens chefsarkitekt, som du också rapporterar till. Tillsammans ansvarar ni för en genomgående hållbar och skalbar arkitektur.

Du kommer vara med och driva utvecklingen för fyra utvecklingsteam som har varierande fokus, exempelvis teamet som arbetar med det affärskritiska produktionssystem som samlar in majoriteten av realtidsdata från travbanor runt om i Sverige. I rollen kommer du vara delaktig i strategiarbetet men förväntas till stor del också vara operativ i själva utvecklingsarbetet samt coacha teamen i tekniska frågor.

Tjänsten är placerad på Svensk Travsport AB:s sportkontor vid Solvalla där du bland annat har tillgång till ett träningscenter i byggnaden med gym, träningspass och personlig tränare. Givetvis får du även fri entré till samtliga trav- och galoppbanor i Sverige!

Är det här du?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med lösningsarkitektur och har lätt för att se ett helhetsperspektiv. Troligtvis har du en även en flerårig bakgrund som systemutvecklare och har erfarenhet av Node.js och Java men också HTML, CSS samt Javascript/React. Du bör ha goda kunskaper om containers och microservices, samt ha lett större moln-implementationsprojekt. Meriterande för rollen är om du har certifiering inom arkitektur, kunskaper inom Oracle och/eller erfarenhet av agila arbetssätt och continuous delivery. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en hög adaptiv förmåga där coachning kommer naturligt hos dig. Du har en förmåga att anpassa din kommunikation efter situation och person, och tycker om att arbeta högt som lågt. Du är resultatorienterad och får energi av att finna bästa lösningen tillsammans med utvecklingsteamen. För att trivas i rollen behöver du också vara flexibel, framåtlutad och förändringsbenägen.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Svensk Travsport AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
 

Om Svensk Travsport AB

Svensk Travsport är huvudorganisation för den svenska travsporten. Vi leder, organiserar och utvecklar travsporten samt fungerar som ett serviceorgan för landets travsportsintressenter. Plattformen för all vår verksamhet är tävling, känslor och gemenskap – alltid med travhästen i centrum.

Svensk Travsport utgör en sammanslutning av de 32 travsällskapen med totalisatortillstånd (speltillstånd) och 39 av landets travklubbar samt sju basorganisationer (de aktivas organisationer). Svensk Travsport äger 90 procent av aktierna i ATG (AB Trav och Galopp) samt har ett antal dotterbolag, bl.a. Hästsportens Administrativa Center och TR Media AB.

För mer information, besök gärna www.travsport.se

 

Kontaktperson
Alexandra Tihinen
08-120 50 421

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb