CGI

Dynamics 365-konsult inom CRM/Customer Engagement

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 1 november 2019
Stängs
den 28 februari 2020
Ref:
J0819-2014
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Har du erfarenhet av Dynamics CRM/CE? Vill du vara med i ett team där just din insats kommer göra stor skillnad? Vi växer inom Dynamics och behöver dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och har ett starkt intresse för CRM-lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som applikationskonsult kommer du att medverka i presale samt i pågående leveransprojekt hos både nya och befintliga kunder. Du kommer att stötta och vara rådgivande för kunderna i vilka lösningar som är de bästa inom din modul. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att faktiskt implementera lösningen ute hos kund. Vi uppmuntrar även att du fortbildar dig internt och ser gärna att du tar dig an nya områden inom Dynamics.

Du kommer att bli en del av vårt affärsområde Dynamics 365 som rymmer ett nationellt nätverk av grymma konsulter med gedigen erfarenhet och som alltid sätter kunden och medarbetarna i första rummet.

Vi har en stark efterfrågan och söker därför både dig som har erfarenhet som konsult inom området men även dig som idag sitter i en linjefunktion och vill ha mer ombyte och erfarenhet som konsult.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person är du lyhörd, serviceminded, analytisk och handlingskraftig. Du trivs med att ta ansvar och initiativ och motiveras av att samarbeta med andra.

•Högskoleutbildning eller motsvarande
•3-4 års erfarenhet av CRM Dynamics - Antingen som användare eller som specialist.
•Erfarenhet av att driva projekt
•Erfarenhet av att arbeta som konsult är meriterande men inget krav.
•Erfarenhet av Dynamics 365 är meriterande
•Internationell erfarenhet även så.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-09.

För frågor, kontakta gärna ansvarig rekryterare:
Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.