CGI

SAP - konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 5 november 2019
Stängs
den 9 april 2020
Ref:
J0819-1702
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det händer mycket inom SAP hos oss och detta medför också roliga möjligheter för dig som är intresserad av att ta nästa steg, och bli en del av vårt team. Rollen som SAP-konsult är en spännande och varierande roll - där du får vara en del av ett kompetent team med härlig teamkänsla. Det finns olika möjligheter beroende på din tidigare erfarenhet. Och om du till exempel är ny och tidigare inte jobbat som konsult får du den coaching och det stöd du behöver, under tiden som du går mot att bli mer självständig.

De flesta bolag i Sverige använder en äldre version av SAP och där finns det ett stort behov av att upprätthålla och vidareutveckla sin verksamhet. Samtidigt sker en enorm förändring inom SAP med S/4HANA, SAP Cloud Platform, IoT och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP och hela konsultbranschen står inför ett paradigmskifte vilket skapar helt nya utmaningar och möjligheter.

I rollen som SAP-konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare och du ingår i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom med rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom SAP S/4HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt. Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med erfarenheten från linjeverksamhet eller som en expert sedan flera år i konsultbranschen. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har via internationella SAP Centers of Excellence ett nätverk från flera orter där vi utbyter kunskap och erfarenhet. Vi arbetar dessutom cross funktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden hos oss. Det ger oanade möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

Din profil

Du kan tidigare ha jobbat som SAP-konsult, eller med SAP i linjeverksamhet.
Du bör även ha erfarenhet, eller ha ett brinnande intresse inom;

•Finans
•Inköp
•Logistik
•Produktion
•Försäljning/Marketing/Service
•Integration
•Utveckling/SAP Cloud Platform/IoT
•UX

Som person har du lätt för att kommunicera muntligt och i skrift, både på svenska och engelska. Rollen passar bra för dig som är mån om din personliga utveckling, är självgående och initiativtagande, samt har god analytisk förmåga. Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom såväl IT som verksamhetsprojekt.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om rollen eller Acando? Hör gärna av dig!

Åsa Klerestam, Business Unit Manager och Rekryterande chef, asa.klerestam@acando.com

Sofia Lindquist, Talent Aquisition Assistant, Sofia.lindquist@acando.com

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

Sista ansökningsdag: 2019-10-28.

Varmt välkommen att ansöka!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb