CGI

Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 5 november 2019
Stängs
den 10 januari 2020
Ref:
J0919-0282
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I rollen som testare kommer du att arbeta nära kravställare och utvecklingsteam och följa upp olika aktiviteter. Du kommer att arbeta med test i olika former som t.ex. ta fram teststrategier, processer och design. Du kommer också bland annat jobba med att Systematisera testprocesser utefter kundens behov, t.ex. applicering av agila metoder. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

• Du har ett starkt intresse för test och effektivisering av testprocesser

•Du har en bred förståelse för arkitektur och systemutveckling

•Du har en akademisk examen inom relevant område

• Du har en teknisk förståelse och arbetar gärna nära både utvecklare, användare och kravställare

•Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

•Du har tidigare jobbar som konsult och vi ser gärna att du har erfarenhet av agilt arbete, kravhantering och automatiserade tester

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vill du veta mer? För mer information kontakta jonas Seweling, jonas.seweling@acando.comeller rekryterare Sofia Lindquist, sofia.lindquist@acando.com. Vi rekryterar löpande.

Sista Ansökningsdatum: 2019-10-05.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb