CGI

.Net-utvecklare, Västerås

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Västmanland , Sweden
Annonserat
den 6 november 2019
Stängs
den 16 januari 2020
Ref:
J0819-1670
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Som utvecklare på CGI kommer du att arbeta i olika typer av digitaliseringsprojekt hos våra kunder och du blir därmed en mycket viktig del i arbetet att ta fram lösningar för våra kunders behov. CGI storsatsar på systemutveckling, webbutveckling och e-handel och vi behöver därför fler kollegor till vårt kontor i Västerås!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan frontend eller backend - eller både och! Du kan antingen vara nyfiken på konsultrollen eller erfaren och kunnig inom området. Du kommer att vara en del av vårt nationella kompetensnätverk kring systemutveckling och ingå i CGI Digitals leveransteam där helt nya digitala tjänster skapas för några av Sveriges största företag. Vi tror att du har ett genuint intresse för systemutveckling och trivs i en utmanande och utvecklande miljö där du får arbeta tillsammans med branschens vassaste digitala strateger och utvecklare.

Rollen innebär även att vara en inspiration för våra juniora medarbetare och att leda workshops samt möta kunder för att ta fram olika förslag på lösning.

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet. Här på CGI är vi måna om det interna arbetsklimatet och hos oss står du som anställd i fokus.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
•Relevant högskoleutbildning
•Minst tre års erfarenhet av systemutveckling
•Erfarenhet av tekniker som •.Net och SQL
•HTML5, JavaScript och/eller React
•EPiServer och/eller Sitevision

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

För mer information, vänligen kontakta: Johan Elsner, Director Consulting, 076-858 17 10.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 oktober 2019.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb