CGI

NetSuite konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 november 2019
Stängs
den 28 februari 2020
Ref:
J0819-1704
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av ERP-System? Brinner du för att möte människor eller gillar du tekniken bakom systemen? Oavsett din expertis kan du vara den vi söker till vårt affärsområde NetSuite!

Netsuite levereras till över 18000 organisationer och är det ledande affärssystemet inom molnet som omfattar ERP, ekonomi, CRM och e-handel. CGI är den ledande NetSuite partnern i Norden med en stor befintlig kundstock, nya kunder och spännande projekt vilket för att vi nu vill utöka vårt team.

Vi söker medarbetare med både mångårig erfarenhet inom ERP-området liksom medarbetare som är i början av sin karriär och som vill utvecklas inom NetSuite. Hos oss är du länken mellan våra kunders verksamheter och systemen vi implementerar. Du kommer att vara delaktig i olika typer av projekt, allt i från hela implementationer av affärssystem till uppgradering och förbättring av funktioner. Vi har en bred kundbas med bolag inom exempelvis finance, media, riskkapital mm.

Att arbeta som konsult inom NetSuite är bred roll som kräver såväl teknisk förståelse för ERP-system liksom för bolagsprocesser. Då vi är i en tillväxtfas finns stora möjligheter att få specialisera sig inom specifika områden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Att vara relationskapande och resultatorienterad är A och O för denna roll liksom att du tycker det är roligt att arbeta i projekt. Hos oss får du möjligheten att påverka och utvecklas.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Relevant ERP-erfarenhet
• Är ambitiös, relationsskapande och självgående
• Ser detta som en fantastisk möjlighet att få vara med på en resa inom CGI

Vi blir särskilt glada om du har:
• Erfarenhet inom NetSuite
• Erfarenhet och bakgrund som konsult.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb