Scania

Koordinator/projektledare till Test Fleet Bus & Coach, RBVT

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 6 november 2019
Stängs
den 26 november 2019
Ref:
20193828
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

RBAT Test Fleet Bus & Coach, äger samtliga funktionsprovbussar på R&D. Gruppen ansvarar för att koordinera nya provbussar och ombyggnationer av provbussar så att de möter R&D:s behov för provning.

Gillar du att vara i centrum och ta dig an många olika utmaningar så är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi är inne i förändring med ny teknik som autonomi och elektrifiering där vi behöver möta provbehoven och ha en nära relation med projekten och övriga funktionen inom R&D. Rollen kommer innehålla att förbättra arbetssätt och processer för att möta behoven. Du kommer att äga ombyggnationsprocessen och vara den som driver utvecklingen framåt med hjälp av ombyggnationskoordinatörerna och övriga gränssnitt som har leveranser i processen. Du kommer vara den man vänder sig till i frågor som rör ombyggnationer för buss, både i processfrågor och projektfrågor. Vi är 2st koordinatörer på gruppen som har ägandeskapet för planeringen av respektive buss som du kommer vara ett aktivt stöd till i processfrågor, gränssnittsfrågor men också prioritering och balansering. Samarbete mellan nybyggnation av bussar och ombyggnation är en naturlig del i det dagliga arbetet för att täcka provbehoven på bästa sätt.

Din profil

Du har högskole- alternativt civilingenjörsexamen eller har förvärvat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har ett stort intresse för processutveckling, planering och koordinering samt har en serviceinriktad attityd vilket gör att du har lätt för att samarbeta och lätt för att skapa nya kontakter. Vi ser att du är strukturerad och självgående och på ett flexibelt sätt kan växla mellan att arbeta med detaljer och att se helheten. Du trivs med att ha en central roll och är bra på att se lösningar på utmaningar. Du är en person som bidrar till ett härligt arbetsklimat. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt är bekväm med att kommunicera på engelska

Vi erbjuder

Du att vara synlig i organisationen. Du kommer ha stora möjligheter att forma rollen och dina idéer kommer att få genomslag. Vi är en härlig grupp som stöttar varandra i alla olika frågor och vi behöver nu dig för att vidareutveckla oss. I rollen kommer du träna mycket ledarskap i olika situationer.

Ytterligare information

Kontakta Markus Hellman, gruppchef RBVT, 08-553 80166.

Ansökan

Ansökan ska innehålla cv och personligt brev. Ansök via HR Reflex/Jobbsök på Scania senast 2019-11-24. Jobbid 20193828.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb