Scania

Utvecklingsingenjör - kablagekomponenter

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 6 november 2019
Stängs
den 2 december 2019
Ref:
20194340
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Utvecklingen av autonoma och elektrifierade fordon är just nu inne i en spännande fas med allt fler tekniska lösningar för fossilfri drift av tunga fordon. Detta innebär nya förutsättningar för alla komponenter i fordonets elsystem, inte minst kablagekomponenter. Gruppen Harness Component Design ansvarar för kablagekomponenter i Scanias lastbilar och bussar. Det innefattar alla delar som behövs för att bygga kablage såsom kablar, kontaktdon, terminaler, kabelskydd m.m. Vi är en sammansvetsad grupp män och kvinnor med stort engagemang för vårt uppdrag som nu söker en ny kollega.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla kablagekomponenter i pågående utvecklingsprojekt på Scania. Du kommer att arbeta med kravställning och kravbalansering både gentemot leverantörer samt internt inom Scania, med målet att utveckla robusta och kvalitetssäkrade produkter. Eftersom våra komponenter används över hela fordonet kommer du få ett stort kontaktnät inom Scania. Till din hjälp har du erfarna kollegor och ett gott samarbete i organisation som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Din profil

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör (elektro, fysik, maskin eller motsvarande), med kunskaper inom elektronik och produktutveckling eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som gillar ny teknik och problemlösning. Du söker självständigt upp den fakta du behöver och bollar gärna dina idéer med kollegan. Du är van att arbeta i grupp, kommunicerar enkelt med andra och uppskattar internationella samarbeten. Du har god struktur i arbetet och sätter upp egna delmål för att driva arbetet framåt mot våra övergripande mål. Du är kundorienterad och vill förstå framtidens behov och utmaningar. Du klarar dig obehindrat både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

För mer information

Kontakta gärna Emma Skoglund, gruppchef, 08-553 50553.

Ansökan

Sök via hemsidan Reflex/Jobbsök snarast möjligt dock senast den 30 november. Jobbid 20194340. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg. Urval kommer att ske löpande.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb