Områdeschef till Medicinsk teknik

Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 7 november 2019
Stängs
den 1 december 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nyfiken på att jobba med ny spännande teknik inom Life science samt inspirerande och utmanande problemlösningar? Gillar du att vistas i ett trivsamt arbetsklimat, ha kontakt med många intressanta yrkeskategorier och där din medverkan verkligen gör skillnad för vårdens personal och patienter?
– vi ger dig förutsättningar och möjligheter att utvecklas inom det medicintekniska området. Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Medicinsk teknik
, som är ett av områdena inom Regionservice, ansvarar för Region Örebro läns support kring medicintekniska frågor. Vi arbetar med anskaffning, utbildning, säkerhet, underhåll och systemförvaltning samt konstruktion och utveckling av medicintekniska produkter och system. Vi har ett certifierat ledningssystem enligt ISO-standarden. Våra ca 60 medarbetare - ingenjörer, projektledare, projektsamordnare, systemintegratörer, förvaltningsledare samt administrativ personal är placerade vid Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Vår verksamhet präglas av professionalism, samarbete, hög tillgänglighet och serviceanda och glädje.

Arbetsuppgifter:
Som chef för Medicinsk teknik har du ett regionövergripande ansvar för att verksamheten tillhandahåller och utför tjänster inom det medicintekniska området. Du ansvarar för ekonomi och personal och har därigenom ett strategiskt ansvar för att verksamhetens mål uppfylls. Du samordnar de olika avdelningarna inom verksamheten och ansvarar för att följa upp arbetet och avrapportera till våra kunder. Du har löpande kontakt med vården och dess behov av stöd och utvecklar arbetet i verksamheten med omvärldsbevakning och i takt med den medicintekniska utvecklingen. Du representerar medicinsk teknik i olika styrgrupper och bevakar bl.a. att olika projekt och förvaltningsområden har rätt resurstilldelning.
Uppdraget omfattar också att representera Region Örebro län i medicintekniska frågor på nationell nivå gentemot exempelvis myndigheter och andra regioner samt delta i olika forum.

Du ingår i Regionservice ledningsgrupp och förväntas ta ansvar för hela förvaltningens arbete, samt att arbeta nära tillsammans med övriga verksamheter inom Regionservice för att säkerställa leverans av helhetslösningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är ingenjör på universitetsnivå eller har kvalifikationer och yrkeserfarenhet som bedöms som likvärdiga, gärna med inriktning mot medicinsk teknik. Du bör ha goda kunskaper om sjukvårdens olika specialiteter och kunna kommunicera med dess företrädare i olika medicintekniska frågor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du är också väl förtrogen med att leda en organisation och är bekväm i att driva arbete tillsammans med både våra medarbetare, kunder och medicintekniska leverantörer. Du behöver ha förmåga att samarbeta och bygga goda relationer. Du är bra på att kommunicera och utrycker dig väl i tal och skrift, framförallt på svenska.

Anställningsform:
Heltid, tillsvidareanställning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Catharina Schlyter, Förvaltningschef Regionservice, 019-602 60 50

Fackliga företrädare:
Markus Kihlgren, SACO 0581-855 87
Malin Eriksson Söderlund, Vision, 019 -602 75 55


Vår organisation:

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:
2019-12-01

Välkommen att göra din ansökan på www.regionorebrolan.se/ledigajobb.
Ansökan ska innehålla fullständig CV och personligt brev. Betyg, examensbevis samt referenser ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2019:101

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Liknande jobb

Liknande jobb