Örebro Universitet

Lead Developer till Örebro universitet

Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 november 2019
Stängs
den 22 november 2019
Ref:
C517940D-5BDA-4D56-A632-F4D00309C111
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Drivs du av relationer och teknik? Har du erfarenhet av integrationer och vill utvecklas som ledare? Se hit!

Som Lead Developer leder du det dagliga arbetet i vårt utvecklingsteam och arbetar med hela utvecklingsprocessen. Här blir du en del av ett gäng med positiva och engagerade kollegor där vi utbyter innovativa idéer och utvecklas tillsammans. Vi har en bred och djup kompetens och ser fram emot att kunna förstärka vårt team ytterligare.

Du kommer arbeta i en organisation med en inspirerande miljö och med en öppen och kommunikativ kultur. Som systemutvecklare med ledande ansvar får du driva både utveckling och människorna framåt.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Duerbjuds en ny roll med goda möjligheter att påverka i en organisation med korta beslutsvägar. Det finns ett stort engagemang och en stor förändringsvilja i organisationen. Du blir en del i ett kompetensstarkt team där samarbete och arbetsglädje är viktiga komponenter.

Örebro universitet erbjuder bra friskvård med gym, inomhushallar samt idrottsanläggningar på campusområdet. Vi är också måna om att ge utrymme för kompetensutveckling, personlig utveckling samt andra utvecklande aktiviteter. Här kommer du till ett universitet som ligger i framkant när det kommer till AI, automation och machine learning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Lead Developer är du en central utvecklare som aktivt bidrar med utveckling och design. Du kommer ansvara för integrationer av våra system tillsammans med teamet och i samarbete med verksamheten. Du agerar som specialiststöd för verksamheten och leder utvecklingsinsatser. I rollen bidrar du även i IT-avdelningens strategiska arbete.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

IT-avdelningen består i dagsläget av drygt 40 medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, drift/infrastruktur & systemutveckling samt IT-stab. Vi arbetaragilt enligt scrum, där du kommer få axla rollen som Scrum master.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av Java-utveckling i komplexa miljöer samt med erfarenhet av systemintegration. Du är bekväm i att fatta beslut och har viljan att driva den tekniska utvecklingen framåt. Då du kommer att jobba med många kontaktytor och leda ett team söker vi dig som är relationsinriktad och mån om ett gott samarbete. Vidare har du en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb