CGI

Director Consulting Services, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 8 november 2019
Stängs
den 2 december 2019
Ref:
J1119-0551
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI i Linköping består av ett kreativt och framgångsrikt team och vi söker nu förstärkning av ytterligare en konsultchef. Här får du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll. Du blir en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling.

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi tillsammans ska lyckas med att utveckla vår verksamhet. Vi som arbetar här är drivna och motiverade och för oss är balans i livet en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsultchef ansvarar du för din grupps ekonomi, beläggning, och kompetensutveckling. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för dina kunder och även leda affärsutvecklingen. Vi är inne i en stark tillväxtfas där rekrytering och tillväxt kommer vara en av dina främsta prioriteringar. Som konsultchef har du också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för vår kund. Som ledare motiverar och engagerar du dina medarbetare och som kollega bidrar du till vårt team genom din positiva energi.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet inom IT-området och vi tror att du har erfarenhet av en ledande roll med medarbetar- samt resultatansvar. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av försäljning och vi tycker att det är viktigt att du är affärsmässig och har förmågan att se kundnytta.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps såväl som enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del av vårt team?
Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!
Kontakt: Jennie Jaurinder, 076-141 40 19
Ansök via cgi.se/karriar senast den 1 december.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb