Onsite PC-tekniker till Göteborg!

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 november 2019
Stängs
den 16 november 2019
Ref:
F71D3BFA-35D4-49FD-9E6F-1E4081C17B58
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba på ett välkänt internationellt företag? Sök jobbet som PC-tekniker till Onsite support idag!

Drivs du av att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete? Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett välkänt och stort företag inom produktion?

Vi söker nu dig som är junior PC-tekniker med erfarenhet av nätverk till en av våra kunder i Göteborg. Du ska arbeta med support, felsökning och allmänt IT-stöd för kundens slutanvändare. Arbetet sker på plats hos kund men varierar mellan deras tre olika lokationer i centrala Göteborg.

Uppdraget startar omgående och pågar fram till slutet på året, med möjlighet till förlängning. Tjänsten ska tillsättas snarast och ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • En dynamisk arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor
 • En möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden
 • Utveckla dina kunskaper inom teknik, service och IT


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Felsöka och åtgärda ärenden av IT-produkter såsom PC, nätverk och skrivare
 • Arbetar med planerade installationer och förändringar i IT-miljön
 • Upprätta PC, printrar, routrar och switchar samt konfigurera dessa enligt underlag
 • Dokumentera i ärendesystem


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt ett konsultuppdrag fram till slutet av året, med chans till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har hög social kompetens, är produktiv och teknisk med känsla för service! Viktigt att du också har ett proaktivt arbetssätt. Du skall ha såväl grundläggande IT-kunskaper som praktisk erfarenhet av att arbeta i och med nätverk. Du gillar att vara behjälplig, att hantera kunder, och vara pedagogisk. Den tekniska kompetensen som eftersöks är:

 • Erfarenhet av Active Directory
 • Goda kunskaper i Win 10
 • Administration i Windowsmiljö, Windows 7/10
 • Nätverk, kommunikation och trådlösa nät
 • Skrivarkonfiguration


Förutom den tekniska kompetensen är förmågan för dokumentation och ordningssinne viktigt för denna tjänst. Körkort B är nödvändigt och poolbilar finns tillgängliga.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!