CGI

Researcher på deltid, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 9 november 2019
Stängs
den 11 januari 2020
Ref:
J0719-1661
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med ca 4000 anställda på 30 orter i Sverige och har för femte året i rad fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap.

Vi har en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar tillsammans och att vi tillsammans bygger ett företag som vi är stolta över. Detta är något som genomsyrar hela HR-organisationen och ditt framtida rekryteringsteam. Vi skrattar mycket, stöttar varandra och är stolta över det arbete vi gör. För att möta framtida behov öppnar vi nu upp för 1 Researcher på deltid med placering i Malmö.

Är du envis, kreativ och lösningsorienterad? Har du erfarenhet av att arbeta med telefonen som verktyg och tycker om kontakt med nya människor? Då är detta det perfekta extrajobbet för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som researcher på vår rekryteringsavdelning kommer du att stötta rekryteringsansvarig och får vara delaktig i hela processen från start till mål. I arbetsuppgifterna ingår headhunting, att boka möten och intervjuer, genomföra telefonintervjuer, hålla kontakt med kandidater i rekryteringsprocesser, delta i kontinuerliga rekryteringsmöten med chefer och göra ett första urval bland inkomna ansökningar. Vi lägger stort värde i att du ska kunna kombinera arbetet hos oss med dina studier på bästa sätt - och dina arbetstider är flexibla. Du lägger ditt schema själv, och tjänsten ligger på cirka 10 till 20 timmar i veckan.

Din profil

• Serviceinriktad och med fördel telefonvana.
• Studerar på högskola och har minst 3 terminer kvar på dina studier, gärna inom IT eller personal.
• Du är som person glad och positiv. Du gillar att leverera resultat och tar gärna initiativ för att leda arbetet framåt.
• Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

För mer informarion, kontakta gärna:

Linnéa Zachrisson | Talent Acquisition Manager
linnea.zachrisson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-12-20

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb