CGI

NEW_Projektledare ERP Dynamics 365

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 9 november 2019
Stängs
den 28 februari 2020
Ref:
J1119-0554
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Drivs du av att leda stora implementationsprojekt tillsammans med engagerade kollegor? Är det viktigt för dig att vara i en organisation som ligger i framkant vad gäller innovation och kundnytta? Nu finns möjligheten för dig att vara med på resan i vårt projektledarteam inom Dynamics 365 i Stockholm!

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa, genom att driva stora implementationsprojekt hos våra kunder. Projekten kan ha olika typ av fokus, som exempelvis förstudie, implementation eller uppgradering och projekten pågår ofta över en längre tid. I rollen som projektledare hos oss arbetar du i nära samarbete med uppdragsgivare liksom kollegor från CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis ta dig an uppgifter som resurs- och tidsplanering, leda workshops, ta fram business case samt estimat, och följa upp mot budget. Du är grym på att kommunicera och motivera projektmedlemmarna, för att ni tillsammans ska nå bästa resultat. Med siktet inställt på målet planerar du och organiserar ditt arbete, och ser möjligheter snarare än hinder. Har du vad som krävs?

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Erfarenhet av större projektimplementationer inom ERP och/eller CRM

• Erfarenhet som konsult är meriterande (Gärna i form av applikations- eller verksamhetskonsult)

• Erfarenhet av att ha arbetat agilt är meriterande

• Certifiering och/eller erfarenhet av något av ramverken Prince, Props, XLPM eller liknande

För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig som är resultatorienterad och systematisk i ditt arbetssätt. Vi tror att din goda kommunikationsförmåga kommer vara A och O för att vinna förtroende för styrgrupp, team och medarbetare internt, och därmed lyckas driva projekt framgångsrikt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb