CGI

Vill du bli vår nästa juniora applikationskonsult inom Dynamics

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 9 november 2019
Stängs
den 15 december 2019
Ref:
J1119-0553
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu öppnar vi åter upp för ansökan till vår juniorsatsning Dynamics 365 - Dynamics Accelerate för dig med intresse för CRM. För dig som börjar väntar en brant inlärningskurva och du måste vara beredd på att ta ett stort personligt ansvar. Vi har ett nära samarbete med Microsoft, där CGI blivit utsedd till partner of the year, samt är medlem i Microsofts Inner Circle vilket innebär att CGI är topp 1 % av Microsofts partners i världen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du får möjlighet att arbeta med stora förändringsprojekt i spännande företag. Du är med och bidrar till att företag effektiviserar sina processer och ökar sin försäljning. I rollen som juniorkonsult kommer du att arbeta med verksamhetsnära system som genomsyrar hela företaget. Du kommer att bli tilldelad en mentor samt en fadder. Du får både intern och extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling. Dynamics på CGI arbetar idag med spännande och intressanta uppdrag hos kända varumärken, som gör sin resa mot den digitala marknaden. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kan utföra är t.ex. krav -och testledning, design och konfigurering, workshopledning och processkartläggning.

Du får en specialiserad inriktning mot just Microsoft Dynamics 365, och även möjlighet att certifiera dig inom flera områden. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just Dynamics 365.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Relevant högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, CRM, industriell ekonomi eller systemvetenskap

• Erfarenhet av att ha arbetat med affärssystem i gränslandet IT/verksamhet är meriterande

• Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

Mer om tjänsten:

Heltid

Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta: Jacob Ranmo, rekryterare, 072-1613667

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-11-30

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

• Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling

• Ett intresse för relationsskapande och samarbete

• Resultatorienterad

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb