CGI

.Net-utvecklare, Skara

Rekryterare
CGI
Plats
Skara, , Sweden
Annonserat
den 12 februari 2020
Stängs
den 21 februari 2020
Ref:
J1219-0856
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi en erfaren .Net-utvecklare till vårt team i Skara. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Som utvecklare på CGI kommer du delta i olika projekt hos våra kunder och du blir därmed en mycket viktig del i arbetet med att ta fram lösningar för våra kunders behov. I Skara är vi 15 medarbetare i vårt team och nu söker vi dig som är en driven .Net-utvecklare som vill bidra med din kunskap och erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter
Som .Net-utvecklare, kommer du jobba med de interna system som vi förvaltar åt våra kunder och mycket av jobbet kräver specialkunskaper som du lär dig på plats. Vi jobbar framförallt med applikationsförvaltning, i en fullstackprocess. Ditt team ansvarar för hela kedjan från prototyp/tidsuppskattning till driftsättning hos kund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från Lantbrukssektorn då vi har rena förvaltningsuppdrag mot kunder inom den sektorn. Ditt arbete kommer primärt ske från vårt lokala kontor.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som .Net-utvecklare, söker vi dig som är driven och passionerad samt intresserad av systemutveckling.

Du har en gedigen erfarenhet från back-end utveckling och är van att arbeta med system med olika utvecklingstekniker. Vidare kan du flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen inom relevant område.

Resor förekommer i arbetet och körkort för personbil är ett krav.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Jobbat minst 3 år med .Net-utveckling
• Erfarenhet att arbeta med MS SQL
• Stor erfarenhet av back-end programmering i microsoftbaserade programspråk.
• Erfarenhet från Lantbrukssektorn/Livsmedelssektorn är meriterande

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Skara
För mer information, vänligen kontakta: Gustav Kinnefors, Director Consulting Services,
070-540 80 19

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-20

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen att ansöka till oss redan i dag!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.