CGI

Business analyst/Requirement Specifier

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 17 mars 2020
Stängs
den 2 april 2020
Ref:
J0919-0283
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Delar du vår dröm: "Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans, och som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över". Då är det dig vi söker!

Vi söker en anayltisk person som brinner för struktur och kvalitet. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen. Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system tillgodoser kundens/beställarens/verksamhetens behov. Du kommunicerar kravbilden till projektet (utveckling/test/arkitektur), samt ansvarar också för att teamet förstår kraven. Vidare kommer du att leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-systemet. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Nu söker vi dig med erfarenhet av att ha arbetat med kravfångst i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Vi ser att du har goda kunskaper inom kravområdet avseende metoder, modeller och verktyg. I vår kravhanteringsprocess arbetar vi oftast agilt. Du kommer tillhöra vår enhet med specialistkompetens inom framför allt krav, test och informationsförsörjning.

Din profil
•Relevant högskoleutbildning
•God erfarenhet av kravsamordning och av att leda kravprocessen hos kund
•God förmåga att omsätta verksamhetens behov till användbara krav
•Erfarenhet av att leda workshops och genomföra intervjuer
•Erfarenhet av agila metoder såsom Scrum
•Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
•Du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt.

Sista ansökningsdag: 2019-10-05.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb