CGI

Administratör till Business Support team

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 februari 2020
Stängs
den 26 mars 2020
Ref:
J0220-0012
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI, vars huvudkontor ligger i Montreal i Kanada, grundades 1976 och är ett av de största IT- och affärskonsultföretagen i världen. Vi har ca 77 000 anställda globalt, och har idag över 3000 anställda i Sverige, fördelat på ca 30 orter. Som medarbetare drivs vi av CGI:s dröm: Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och att bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stola över. Vi är dessutom stolta över att ha blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020!

Till dig som söker personlig utveckling erbjuder vi mycket goda möjligheter att skapa nätverk inom ett stort internationellt företag. Välkommen till ett team där vi skrattar mycket, stöttar varandra och alltid gör vad som krävs för både verksamheten och teamets bästa!

Dina arbetsuppgifter
Det här är en varierad tjänst där huvuddelen av dina arbetsuppgifter kommer att vara av administrativ- och koordinerande karaktär. Här kommer du att få möjlighet att utveckla din kommunikativa förmåga, bygga nätverk, arbeta med varierad administration och utöka din erfarenhet av att verka i en komplex konsultverksamhet i en internationell organisation. I din vardag kommer du att ha många kontaktytor samt samverka med ett flertal olika affärsområden, enheter, kompetenser och professioner.

Är du den vi söker?
Detta är en tjänst som består av flera olika delar: olika typer av administration och många kontaktytor. För att blir framgångsrik i rollen behöver du därför ha en god samarbetsförmåga och vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs som bäst i en organisation och omvärld i konstant förändring, där saker och ting tenderar att hända samtidigt och du vet hur man prioriterar för att arbetet ska flyta på ett bra sätt.

Du driver självständigt ditt arbete framåt och har en god förmåga att skapa struktur, du är en genuin lagspelare som är lösningsorienterad, pedagogisk och prestigelös. Du känner ett ägandeskap för det jobb du utför och har förmågan att se situationer från flera perspektiv.

Vi söker dig som, liksom vi andra i teamet, trivs bra med att hjälpa andra, håller en hög servicenivå och agerar på ett förtroendeingivande sätt. Du som är nyexaminerad eller i början av din karriär har alla möjligheter att få en superstart på din yrkeskarriär tillsammans med oss!

Utöver detta ser vi gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

• vana att arbeta i olika system samt har goda kunskaper i Office-paketet
• känner dig bekväm i att kommunicera skriftligt och muntligt på både svenska och engelska då vi är ett internationellt

Tidigare erfarenhet av arbete inom en supportfunktion ser vi som meriterande

Mer om tjänsten

Detta är en heltidstjänst och din arbetsplats blir på CGI:s fina kontor på Vasagatan i Stockholm. Du kommer att rapportera till People & Culture Manager. Vi hanterar ansökningar löpande. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Minna Hallin 0730-448624 För information om rekryteringsprocessen kontakta TA Specialist Åsa Nygårds 0723-962332.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb