Finsktalande kundtjänst till Opter i Stockholm

Rekryterare
Opter AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
2A17BD8D-A029-4C86-8616-CB1BCD66BA94
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett sinne för kundservice, har flytande kunskaper i finska och ute efter nytt jobb i Stockholm? Hyvä! Hakea työtä täältä!

Till det växande bolaget Opter söker vi nu en ny medarbetare inom kundtjänst som kommer att ansvara för inkommande samtal från finsktalande företagskunder. Här kommer du få jobba i ett nära och härligt team som dagligen supporterar företagskunder från hela norden. Har du kunskaper i finska och tror att detta jobb kan passa dig? Sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på Opter kommer du axla en central och uppskattad roll inom kundtjänst, där du tillsammans med ett härligt team kommer ta hand om företagskunderna och stötta dem i våra logistiksystem. Här får du jobba i marknadsledande system i ett svenskt bolag. Du erbjuds en värdefull roll, inte minst mot våra finska kunder där du är ansiktet utåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Inom kundtjänst på Opter kommer du ta emot ärenden via telefon eller mail och coacha användarna i systemet för att hitta en lösning på uppkomna problem. Du har också mycket kontakt internt och slussar vidare större utvecklingsärenden eller integrationsärenden till berörd avdelning.

Under en arbetsdag kommer du fokusera på att:

 

  • Hantera inkommande ärenden och ha löpande dialog med användarna av Opters transportsystem
  • Coacha och utbilda användarna och lösa problemen tillsammans
  • Slussa vidare internt när det behövs och ansvara för återkopplingen till användare


Systemet har många möjligheter och varianter, så du kommer att bli en kundorienterad problemlösare där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar tillsammans med dina kollegor på kontoret vid Globen i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Det är telefontid mellan 8-17, där du tillsammans med dina kollegor lägger upp ett rullande schema så att det passar med livspusslet.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har flytande kunskaper i finska och har tidigare erfarenhet från kundinriktade roller ex, inom kundservice, first line eller IT-support. Du är den som guidar och coachar användaren hela vägen, därför krävs det att du har mycket god kommunikationsvana i telefon och skriftligt. För att trivas i rollen ser vi också att du har ett stort intresse för IT och affärssystem. Har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom XML och EDI-integrationer så är det meriterande.

Som person är du öppen, kommunikativ och serviceorienterad. Du gillar att ha många pågående ärenden och kan självständigt strukturera upp ditt arbeteoch gillar att få vara lite detektiv för att att hitta svaren. Opter är en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du behöver känna dig trygg i att ta beslut och att du trivs med att utmanas och utvecklas på jobbet.

Är du en serviceorienterad teknikperson som vill se positiva resultat av ditt arbete direkt? Vill du kunna använda dina språkkunskaper i arbetet och vill jobba med både teknik och användare? Sök nu!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

Liknande jobb

Liknande jobb