C# .Net utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 februari 2020
Stängs
den 29 februari 2020
Ref:
BE52CA53-0821-4D3B-B0D3-C6AFBDC971CE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba nära affären med fokus på enkelhet i en komplex miljö? Välkommen som .Net utvecklare till SEB Finance & Loans

Välkommen till ett team och en organisation där du får stort utrymme att få göra väldigt mycket. Som .Net Core utvecklare på SEB kommer du få utveckla ett nytt system i tätt samarbete med en mogen affärssida. Du kommer få arbeta med hela flödet där du framförallt fokuserar på backend. Som en del av SEB kommer du bidra till organisationens resa inom digitalisering och vägen mot att bli ett IT-företag med banktjänster.

OM JOBBET

Vi har påbörjat vår förändringsresa mot en ny målarkitektur med microtjänster i .Net Core. Som .Net utvecklare kommer du vara delaktig i arbetet att flytta affärslogik till den nya arkitekturen. Parallellt med detta kommer du utveckla och förvalta de nuvarande systemen.
Detta innebär bland annat att du kommer:

 

  • Planera tillsammans med teamet samt hjälpa och stötta kollegorna
  • Analysera ditt arbete och produktionstesta detta
  • Förvalta det aktuella systemet


Teamet består av tvärfunktionellkompetens med bland annat tech lead, scrum master och automationstestare. Arbetet sker enligt agila metoder, med fyra veckor sprintar. Det förekommer också att man kör par- och mobprogrammering.

VEM ÄR DU?

För att komma till rätta i rollen ser vi att du har erfarenhet av backend-utveckling och att du byggt microtjänster i .Net Core. Det är meriterande att ha haft en interaktion med CI/CD-pipelinen, arkitektur och design.
Här jobbar vi efter agila arbetsmetoder och det är positivt att du har verkat i liknande miljöer tidigare. Par- och mobprogrammering är värdefullt att ha i bagaget. Har ovanstående erfarenheter skett inom bank, finans eller andra ekonomiska system är det positivt. För att kunna kommunicera effektivt behöver du vara bekväm med engelska och svenska, i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb