CGI

Change Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 26 mars 2020
Ref:
J0220-0005
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Med 3800 anställda på 30 orter i Sverige är vi mycket stolta över att för sjätte året i rad blivit utsedda till Top Employer i Sverige 2020.

Vi söker nu en engagerad Change Managerinom Service Operation med bra förståelse för ITIL processerna och dess olika beroenden till olika infrastrukturella tjänster.

Som Change Manager ansvarar du för logistiken i samband med implementation och förändring i kundens centrala IT-miljö, med syfte att samordna utförandet av delaktiviteter så att målen avseende total leveransprecision uppnås.

I en komplex IT-miljö kan även små och enkla förändringar beröra och påverka många komponenter. En implementation eller förändring sträcker sig ofta över flera teknikområden och engagerar många människor. Värdet av samarbete, samordning och logistik blir centralt utifrån alla dimensioner - driftsäkerhet, leveranstider, innehåll och utförande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att bistå så att beställningar blir kompletta och korrekta och därmed godkända för implementering inom PM&SO och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat;

• Utifrån beställningar fördela och bevaka uppdrag till utförare - interna tjänster såväl som externa leverantörer
• Svara för resursallokering relaterat till beställningar och dess delaktiviteter
• Svara för redovisning som ligger till grund för korrekt fakturering och en uppdaterad objektdatabas (CMDB)
• Svara för informationshantering kring ärenden gentemot beställare och underleverantörer
• Granska och godkänna utgående leveranser
• Förbättra, utveckla och standardisera rutiner och dokumentation
• Informera intressenter om nya eller förändrade rutiner som berör processen eller koordineringsområdet
• Aktivt bidra till personlig och arbetsrelaterad utveckling
• Aktivt bidra i samband med interna och externa revisioner

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

ÖNSKADE RESULTAT
Ledordet i vår verksamhet är leveransprecision vilket vi definierar som förmågan att se till att det blir som vi tänkt oss avseende:

• Driftsäkerhet
• Innehåll
• Tid

Genom att upprätthålla en hög precision inom alla ovan redovisade resultatområden, bidrar jag som koordinator till att verksamhetens gemensamma mål uppnås.

KONSEKVENSER
Uppfyllandet av leveransmålen baseras på effektivitet - ett begrepp vi definierar som balans mellan produktion och produktionsförmåga, d.v.s. att en sund jämnvikt råder mellan de tjänster som levereras och de resurser som producerar dessa tjänster. Denna balans är en förutsättning för långsiktig trygghet, tillväxt och god ekonomi för våra kunder och för oss själva - som individer och som företag.

Samspelet mellan effektivitet och leveransprecision skapar goda förutsättningar för mig som individ att känna engagemang genom att:

• vara delaktig och kunna påverka
• utvecklas genom utmaningar
• bidra och känna mening

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-04-10.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

För mer information, kontakta gärna;
Tobias Stiman, tobias.stiman@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb