CGI

Teknisk testare

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, , Sweden
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 27 mars 2020
Ref:
J0220-0010
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Norrland har CGI vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Teknisk test.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar tekniska utmaningar? Har du dessutom verksamhets-kunnande inom publika sektorn och/eller industrin och vill pröva på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som teknisk testare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer arbeta med systemtest och kvalitetssäkring i CGI:s leveranser. I rollen ingår att utifrån fastställda krav och behov identifiera, dokumentera samt utföra testfall. Inom rollen som testare är det också vanligt att du identifierar och skapar testdata.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Systemtest
• Integrationstest
• Automatiserade tester
• Kvalitetssäkring av krav

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Det är positivt om du har erfarenhet av:
• Att använda testverktyg, exempelvis RQM, EMS eller HP Quality Center
• Att arbeta med Open Source-verktyg, exempelvis SoapUI
• Objektorienterad utveckling i Java, C++ eller .NET
• Arbete i agila projekt med agila testmetoder och hjälpmedel såsom Jira.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du kommunikativ i dialog med kunder. Du har en positiv och lösningsinriktad inställning samt tar ansvar för ditt eget arbete inom teamet.

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen och ett gediget teknikintresse. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta:
Carin Lindström, Konsultchef: carin.lindstrom@cgi.com: +46 70 399 17 15

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb