CGI

Utvecklare BI

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 1 maj 2020
Ref:
J0220-0006
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Norrland har CGI vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Business Intelligence och Data Warehouse.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar tekniska utmaningar? Har du dessutom verksamhets-kunnande inom publika sektorn och/eller industrin och vill pröva på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som BI-utvecklare jobbar du i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från Universitet eller motsvarande kunskap samt erfarenhet av BI/DW-applikationer.

Du har god kompetens inom databasutveckling i SQL Server, Oracle, DB2 eller någon annan databasplattform.

Vi önskar att du har erfarenhet av några av följande:
• IBM Cognos
• Qlik View
• Business Objects
• Microsoft Business Intelligence
• Powercenter/Informatica eller andra ETL-, rapport- och OLAP-verktyg
• Portrait

Som person har du en god problemlösningsförmåga. Du är inte rädd att ta för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en duktig organisatör med god framförhållning och har en positiv och lösningsinriktad inställning samt tar ansvar för ditt eget arbete inom teamet.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Utöver dina teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta:
Carin Lindström, Konsultchef: carin.lindstrom@cgi.com: +46 70 399 17 15

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb