CGI

Utvecklare Java

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 1 maj 2020
Ref:
J0120-2137
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Norrland har CGI vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Java och/eller C++.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar i teknik? Har du dessutom verksamhets-kunnande inom publika sektorn och/eller industrin och vill pröva på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på Java och/eller C++ och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen t ex:
• Analys, design och implementation av komplexa system
• Enhetstest och kvalitetssäkring av leveranser
• Kravanalys och validering av krav
• Dokumentation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Du bör ha djup kunskap inom några av nedanstående områden:
•Java och/eller C++
•Eclipse, Hibernate, TopLink, Spring, Maven, Gradle, Git, SoapUI
•JSP, JavaScript, Servlets, EJB
•JBoss, Websphere och Weblogic applikationsservrar
•XML och XSLT
•MySQL, IBM DB2
•IBM BPM
•Agila arbetssätt som till exempel Scrum och Kanban samt verktyget Jira

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen och ett gediget teknikintresse. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta:
Carin Lindström, Konsultchef: carin.lindstrom@cgi.com: +46 70 399 17 15

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb