Backend-utvecklare till expansiva NEXT One Technology

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 20 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en erfaren utvecklare som söker möjligheten att arbeta med en ledande produkt i ett familjärt företag? NEXT One Technology revolutionerar bygg- och entreprenadbranschen med sin molnbaserade produkt NEXT. Nu behöver de förstärka deras framgångsrika utvecklingsteam med en skicklig backend-utvecklare.

Om företaget

NEXT One Technology är ett entreprenörsdrivet bolag med lång erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Bolaget är i stark tillväxt och har idag 30 anställda med kontor centralt i Linköping. På NEXT One Technology arbetar de anställda tillsammans och bidrar och arbetar som ett team, med sina kompetenser och personligheter, oavsett roll. Kontoret ligger mitt i centrala Linköping med fantastisk utsikt över Trädgårdstorget.

Såhär uttrycker sig Helena Lönnborg, supportansvarig och administratör, om hur det är att arbeta på NEXT One Technology:

”Det bästa med att jobba hos oss är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Eftersom vi är ett litet tajt gäng gör alla sitt bästa. Tillväxten med nya kunder och samarbetspartners gör framtiden spännande och vardagen rolig. Vi är bra på att fira våra framgångar, vi äter frukost tillsammans, fredagsfikar ihop och gör ett och annat kul utanför jobbet. Sist men inte minst, hos oss tror vi på att en god arbetsprestation ryms inom en 8-timmars arbetsdag!”

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av ett drivet och kompetent utvecklingsteam. Ni arbetar agilt och ansvarar för hela kedjan, från idé till implementation. Tillsammans fortsätter ni utvecklingen av ett av branschens ledande projekthanteringssystem. Ert framgångsrecept bygger på förståelsen av kundens önskemål och förmågan att implementera nya funktioner och lösningar.

Som utvecklare får du möjlighet att vara inblandad i alla steg och delar. Du kommer arbeta med backend-utveckling av produkten, serversidan och databas. Tillsammans arbetar ni ständigt för att förbättra er och systemet. Det är en miljö som välkomnar genomtänkta förslag och är aldrig främmande för nya idéer.

Din profil

Vi lägger stor vikt i att du som person passar in i gruppen och trivs i det positiva och öppna arbetsklimat som finns idag. Vi tror att du är en självgående person som gärna tar egna initiativ. Du har ett engagemang i ditt arbete och vill alltid leverera bästa möjliga resultat åt kund. Du besitter en kreativitet och gillar att hitta nya lösningar.

Vidare tror vi att du har:
– En relevant högskole-/civilingenjörsutbildning
– Tidigare erfarenhet av utveckling med fokus på backend
– God erfarenhet av Linux
– Kunskaper inom C++, Python och SQL

Välkommen till NEXT One Technology! På företaget erbjuds du en unik sammansättning av kompetenser, inte bara i utvecklingsteamet utan i företaget som helhet. De anställda trivs tillsammans, äter frukost tillsammans och skålar in framgång tillsammans. Gillar du en avslappnad stämning med många skämt, samtidigt som du vill leverera en produkt i världsklass? – Då har du hittat rätt!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar NEXT One Technology med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på http://www.skill.se
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013- 473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Liknande jobb

Liknande jobb