Frontend-utvecklare med intresse för UI/UX till NEXT One Technology

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 20 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en fena på problemlösning med ett sinne för smarta designlösningar och användbarhet inom webbutveckling? NEXT One Technology revolutionerar bygg- och entreprenadbranschen med sin molnbaserade produkt NEXT. Då företaget växer så det knakar behöver de nu förstärka sitt utvecklingsteam med en erfaren och initiativtagande frontend-utvecklare.

Om företaget

NEXT One Technology är ett entreprenörsdrivet bolag med lång erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Bolaget är i stark tillväxt och har idag 30 anställda med kontor centralt i Linköping. På NEXT One Technology arbetar de anställda tillsammans och bidrar och arbetar som ett team, med sina kompetenser och personligheter, oavsett roll. Kontoret ligger mitt i centrala Linköping med fantastisk utsikt över Trädgårdstorget.

Såhär uttrycker sig Helena Lönnborg, supportansvarig och administratör, om hur det är att arbeta på NEXT One Technology:

”Det bästa med att jobba hos oss är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Eftersom vi är ett litet tajt gäng gör alla sitt bästa. Tillväxten med nya kunder och samarbetspartners gör framtiden spännande och vardagen rolig. Vi är bra på att fira våra framgångar, vi äter frukost tillsammans, fredagsfikar ihop och gör ett och annat kul utanför jobbet. Sist men inte minst, hos oss tror vi på att en god arbetsprestation ryms inom en 8-timmars arbetsdag!”

Dina arbetsuppgifter

Hos NEXT One Technology blir du en del av ett kompetent och prestigelöst utvecklings-team, där allas åsikter och idéer värderas och välkomnas, där ni tillsammans driver utvecklingen av ett av branschens ledande projekthanteringssystem. Företagets framgångsrecept bygger på förståelsen av kundens önskemål samt förmågan att implementera nya funktioner och lösningar. Ni arbetar agilt och ansvarar för hela kedjan – från idé till implementation.

I rollen som frontend-utvecklare kommer du arbeta med utveckling av företagets produkt NEXT tillsammans med dina kollegor. Du och ett par av dina kollegor har främsta ansvaret för produktens användbarhet och design. NEXT olika klientdelar är helt webbaserade så det är HTML och JavaScript med tillhörande ramverk som gäller för utvecklingen.

Då NEXT One Technology ser samma expansiva utveckling flera år framåt finns goda möjligheter för dig framåt att grotta ned dig inom det område du verkligen intresserar dig för inom UI och UX.

Din profil

För att passa i rollen är du en självgående och initiativtagande person som ständigt vill lära och utvecklas. Att arbeta nära dina kollegor och utnyttja kunskapsutbyte är en självklarhet för dig. Vidare ser vi att du är en person som vill bidra till företagets framgång genom att bygga bra tekniska lösningar som gör produkten ännu bättre, med fokus på användbarhet och kundnytta.

Vi ser att du har:
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt arbetat upp motsvarande kunskap
• Några års arbetserfarenhet av att utveckla klientlösningar i webb
• Goda kunskaper inom JavaScript med tillhörande moderna ramverk
• Stort intresse för UI/UX-design

Vad som erbjuds:
På NEXT One Technology erbjuds du en unik sammansättning av kompetenser, inte bara i utvecklingsteamet utan i företaget som helhet. De anställda trivs tillsammans, äter frukost tillsammans och skålar in framgång tillsammans. Gillar du en avslappnad stämning med många skämt, samtidigt som du vill leverera en produkt i världsklass – då har du hittat rätt!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar NEXT One Technology med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013- 473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se eller Pontus Lundquist, 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Liknande jobb

Liknande jobb