Fullstackutvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 februari 2020
Stängs
den 29 februari 2020
Ref:
59F90896-23F0-404E-8401-51DB2C857976
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SEB söker ytterligare en Fullstackutvecklare inom .Net och Angular. Du får en central roll i vår resa att gå mot ny målarkitektur.

Välkommen till ett team och en organisation där du får stort utrymme att få göra väldigt mycket. Som .Net utvecklare på SEB kommer du få utveckla ett nytt system i tätt samarbete med en mogen affärssida. Som en del av SEB kommer du bidra till organisationens resa inom digitalisering och vägen mot att bli ett IT-företag med banktjänster.

OM JOBBET

Vi har påbörjat vår förändringsresa mot en ny målarkitektur med microtjänster i .Net Core. Som .Net utvecklare hos oss kommer du vara delaktig i arbetet att flytta affärslogik till den nya arkitekturen.
Detta innebär bland annat att du kommer:

  • Möjliggöra enklare rådgivning kring privatlånetjänster
  • Analysera ditt arbete och produktionstesta detta
  • Jobba nära verksamheten och affären med utveckling och förvaltning av befintliga system


Vi arbetar fullt agilt med SAFe som ramverk och sitter tillsammans med affären. Våra utvecklingsteam är automoma med scrum master och techlead organiserade i teamen.Det förekommer också att man kör par- och mobprogrammering.

VEM ÄR DU?

Du kommer tillhöra ett team som ansvar för både utveckling och förvaltning av våra applikationer. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba som utvecklare inom C# .Net Core. Vi jobbar med Angular i frontend så det är positivt om du har erfarenhet av fullstack-utveckling.
Det är också en fördel om du har erfarenhet av TDD, en deploy- och release-process med TFS, Docker/OpenShift, Jira och Git.
Här sitter vi ihop med produktägare och verksamhetsspecialister och jobbar efter agila arbetsmetoder, det är positivt att du har verkat i liknande miljöer tidigare. Par- och mobprogrammering är värdefullt att ha i bagaget. För att kunna kommunicera effektivt behöver du vara bekväm med engelska och svenska, i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb