Cloud Solution Architect O365 till Visolit

Rekryterare
Visolit
Plats
Solna (Stad), Stockholm
Annonserat
den 12 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu en Cloud Solution Architect O365 – en nyckelroll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen som lösningsarkitekt får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om tjänsten
Som Cloud Solution Architect driver och utvecklar du Visolits kunder framåt och uppåt genom kvalificerat designarbete, effektiva tekniska uppsättningar och förändringar i Visolits kunders cloudmiljöer. Befattningen ingår i konsultgruppen Cloud Solution Architecture vilken rapporterar till Customer Delivery Sweden. Primärt tekniskt fokus avseende Cloud är på Microsoft O365 inklusive Security Administration och hybrid messaging.

Det huvudsakliga ansvaret som lösningsarkitekt är att agera stöd till tekniska konsulter och projektledare i komplexa projekt. Du genomför konsultarbete i form av förstudier och där vägval inför etablering, vidareutveckling och konkret digitalisering baseras på O365.

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor.

Beroende på kunduppdrag är tjänsten placerad ute hos kund alternativt i Visolits nybyggda fräscha lokaler i Solna United vid Solna station.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i rollen som teknikkonsult. Vi ser gärna att du har eftergymnasial IT-utbildning samt erfarenhet av, eller ambition att utvecklas vidare, som lösningsarkitekt. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av migreringsprojekt. Vidare är du flytande i svenska och engelska.

Vi ser att du har:
• Bred kompetens och tekniskt kunnande inom Microsofts plattformar inklusive Windows server, Azure AD, O365 Mobility and Security, Exchange, Skype for Business, OneDrive, och Teams.
• Mycket goda kunskaper inom Windows server och komplexa IT miljöer
• Goda kunskap inom Powershell och skript

Det är meriterande om du inom de två senaste åren är certifierad som Microsoft 365 Enterprise Administrator Expert, Messaging Administrator Associate och/eller Teamwork Administrator Associate.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av och tycker om att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor. Vidare ser vi att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är van vid att självständigt planera ditt arbete. Du har god vana av och trivs med att leda arbetet med att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister. Vi ser dig som passande för rollen då du har en säljande attityd där kundens bästa är i fokus.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson
Alexandra Tihinen
08-120 50 421

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Solna

Liknande jobb

Liknande jobb