Cloud Solution Architect Azure till Visolit

Rekryterare
Visolit
Plats
Solna (Stad), Stockholm
Annonserat
den 12 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu en Cloud Solution Architect Azure – en nyckelroll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen som lösningsarkitekt får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om tjänsten
Som Cloud Solution Architect driver och utvecklar du Visolits kunder framåt och uppåt genom kvalificerat designarbete, effektiva tekniska uppsättningar och förändringar i Visolits kunders cloudmiljöer. Primärt tekniskt fokus avseende Cloud är Microsoft Azure samt Visolits Azure Stack-plattformar.

Det huvudsakliga ansvaret som lösningsarkitekt är att agera stöd till tekniska konsulter och projektledare samt praktiskt tekniskt arbete i komplexa projekt. Denna befattning ingår i konsultgruppen Cloud Solution Architecture vilken rapporterar till Customer Delivery Sweden.

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor.

Beroende på kunduppdrag är tjänsten placerad ute hos kund alternativt i Visolits nybyggda fräscha lokaler i Solna United vid Solna station.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten vill vi att du har tidigare erfarenhet av rollen som teknikkonsult. Vi ser gärna att du har eftergymnasial IT-utbildning samt erfarenhet av, eller ambition att utvecklas vidare, som lösningsarkitekt. Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av lift and shift-projekt. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har:
• Bred kompetens och teknisk kunnande inom Microsofts proplattformar inklusive Windows server, Azure, Azure AD, ADFS, VPN, PKI
• Mycket goda kunskaper inom Windows server och komplexa IT-miljöer
• Goda kunskap inom Powershell och verktyg för IAC

Det är meriterande om du inom de två senaste åren är certifierad som Azure Administrator Associate, Azure Solutions Architect Expert och/eller Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av och tycker om att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor. Vidare tror vi att du som person har ett stort intresse av att ständigt lära dig nya saker med fokus på att hitta lösningar som gör arbetslivet lättare för våra kunder. Du bör vara van vid att arbeta självständigt och att leda arbetet med att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister inom och utanför teamet. Vi ser att du som person har en säljande attityd där kundens bästa alltid är i fokus.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson
Alexandra Tihinen
08-120 50 421

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Solna

Liknande jobb

Liknande jobb