Erfaren Nätverks- & IT-säkerhetstekniker

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
33AC78BB-6B5A-4900-AD03-E799B2C5CBB5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här är möjligheten för dig som vill arbeta med nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!

Vi söker en kollega som vill arbeta med nätverk och IT-säkerhet i vårt Security Operations Center i Malmö! I rollen kommer du även att få agera rådgivande mot en eller flera kunder som Technical Delivery Manager och vara ett bollplank för mindre erfarna kollegor.

I denna roll får du möjlighet att arbeta både som rådgivare och specialist och hantera och skydda affärskritisk infrastruktur hos myndigheter och globalt välkända kunder med höga säkerhetskrav. Hos oss får du även i viktig roll i utvecklingen av våra tjänster!

Låter det spännande? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet


Vi på SecureLink är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du utbildning och möjlighet att växa och erbjudsett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

SecureLink Sweden ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25-40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som erfaren Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i SecureLinks Security Operations Center tillsammans med 20 kompetenta kollegor. Hos oss kommer du även att få ett tekniskt ansvar som Technical Delivery Manager mot en eller flera kunder, vilket även innebär att du bland annat dokumenterar och säkerställer access. Du kommer att föra tekniska dialoger med kunder kring utmaningar i deras IT-säkerhetsmiljöer, men även stötta och fungera som rådgivare för kollegor i teamet. I rollen kommer du att hantera incidenter, genomföra förändringar hos våra kunder, arbeta med problem management, operationella aktiviteter, orchestrering, automation, larmflödeshantering och proaktiva förbättringar.

Ditt ansvar kommer att inkludera:

 

 

 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för support och drift av nätverk och säkerhet hos våra kunder.
 • Arbeta med Incident Management, Change Management och Problem Management.
 • Tillhandahålla produktspecifik och kundspecifik support.
 • Felsökning och monitorering av nätverk och mjukvara.
 • Intern tjänsteutveckling.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som erfaren Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vår SOC i Malmö. Du blir en del av ett kompetent team på 20 personer och rapporterar till SOC Manager i Sverige/SOC Team Lead.

Så här beskriver kollegorna i teamet rollen och SecureLink;

"Vår SOC är en väldigt kompetent grupp med enbart level 2 och 3-tekniker.Sen jag började i SOC har min utvecklingskurva varit maximal.Vi har alla verktyg man kan behöva och utveckling uppmuntras verkligen.
Challenger-konceptet är något som styr vår vardag, vilket kortfattat betyder frihet under ansvar.
Det ger en härlig arbetsmiljö där vi styr våra dagar mycket själva.Tillsammans utför vi några av Europas vassaste support- och drifttjänster inom nätverk och säkerhet med målet att bli bäst."
- Holger, Tech Lead, SOC Sweden

"I SOC utmanas jag varje dag och får arbeta med varierande arbetsuppgifter. Mina kollegor är några av Europas vassaste på de produkter vi driftar och ger support på. Här finns fantastiska möjligheter och vi uppmuntras till egen utveckling och eget initiativtagande. Vi är ett glatt gäng med högt till tak!"
- Alexander, Network and Security Engineer, SOC Sweden

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som brinner för säkerhet och nätverk. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med nätverk; routing/switching, TCP/IP,Proxy,Remote Access-lösningar och brandväggsmiljö. Det är viktigt att du är självdriven och känner stort ansvar då du kommer att arbeta både med kritiska incidenter som kräver fokus, noggrannhet och systematik. Då du kommer att arbeta i en rådgivande roll både internt och externt mot kund är det viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla ditt budskap på ett tydlig och strukturerat vis, i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du kommer att få en central roll i teamet och vi tror att du är en person som gärna stöttar dina kollegor och delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Kunskapsområden:

 

 

 • Mycket goda kunskaper inom brandväggar, proxy eller lastbalansering.
 • Mycket goda kunskap inomrouting och switching
 • Mycket goda kunskaper inom TCP/IP
 • Erfarenhet av att supportera eller drifta nätverksmiljöer hos storskalig serviceleverantör, ett datacenter och/eller företagsnätverk.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av en eller flera av våra produkter; Check Point eller Palo Alto.
 • Har du även erfarenhet av Juniper, Infoblox, F5, Blue Coat, Cylance eller Pulse Secure eller certifikat; PCNSE,CCSE, JNCIP-ENT/SEC eller CCNP är det meriterande.
 • Har du erfarenhet av Demisto eller programmering i Python är det meriterande.


INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb