CGI

Kortreklamations specialist, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 februari 2020
Stängs
den 11 mars 2020
Ref:
J1119-0887
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu dig som är specialist på kortreklamationer och som har erfarenhet av att arbeta med Visa och/eller MasterCards regelverk rörande reklamationer.

Cards är en enhet inom CGI som tillhandahåller bank- och kortrelaterade tjänster så som kundtjänst/ kortreklamationer och bedrägeribevakning för våra Nordiska bank- och bensinbolagskunder.

Vi utvecklar, levererar och driftar även vårt egenutvecklade produkt Pay partner 360. Produkten är ett komplett kort och betalningssystem med funktionalitet för auktorisation, insamling av finansiella transaktioner, online lojalitet och priser, A/R, fakturering, betalningar, WEB/APP mm. Vi jobbar med att leverera de bästa tjänsterna till nya och existerande kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som specialist på kortreklamationer kommer du att handlägga reklamationer enligt Visa och Mastercards regelverk samt göra juridiska bedömningar gällande obehöriga korttransaktioner. Du kommer också att hantera kontakter med kunder i reklamations och bedrägeriärenden. I arbetet ingår även ett nära samarbete med övriga reklamationshandläggare, kollegor på IT-avdelningen, kundtjänst samt med externa parter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi letar efter dig som med en positiv inställning tar dig an dina arbetsuppgifter på ett engagerat sätt. Du har arbetat med kortreklamationer i minst ett år och har god kännedom om Visa och Mastercards transaktionsflöden. Som person är du noggrann, ansvarstagande, analytiskt lagd och har lätt för att ta beslut.

Vidare tror vi att du är en driven och initiativtagande person med en social förmåga som du får användning för i kontakten med kunder och kollegor.

Det är även önskvärt att du har en akademisk examen med inriktning på ekonomi eller juridik och har erfarenhet av bank och betalningsverksamhet.

För mer information, vänligen kontakta
Sandra Lundberg, Backoffice manager 070-305 25 54.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-10.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb