Vill du ta klivet mot ledarskap? Netadmin Systems söker en framtida Team Lead

Rekryterare
Netadmin Systems
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 14 februari 2020
Stängs
den 13 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du en bakgrund inom utveckling och eftersöker en roll där du kan fokusera mer på ledarskap och marknad och mindre på att koda? Gillar du tanken på att komma in i ett bolag som satsar på dig och som ger dig möjligheten att ta mer ansvar samt utvecklas åt det håll du vill?

Hos Netadmin Systems erbjuds du just den möjligheten. De söker nu dig som har en bakgrund i att utveckla, gärna affärssystem, men som vill ta klivet vidare mot ledarskap och kundkontakt och där du får möjligheten att utmana dig själv på nya sätt.

Om företaget

Netadmin Systems möjliggör och bidrar till positiva digitala upplevelser för internetanvändare världen över genom att tillhandahålla verksamhetskritiska mjukvarulösningar för fiberoperatörer. Som ett vertikalt mjukvaruföretag skapar Netadmin specifika lösningar för fiberoperatörer baserade på deras affärssystem Netadmin Nine som stödjer kunderna i resan att bygga, driva och monetärisera fibernätverk.

Netadmin grundades 2004 och har sedan dess varit en viktig aktör på Fiber-to-the-home-marknaden i Norden, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien och betjänar fler än 75 kunder inklusive Telia, Telenor samt många stadsnät och andra lokala fiberoperatörer.

Sedan 2015 ägs Netadmin av Volaris – en verksamhetsgrupp inom det Torontobaserade mjukvaruföretaget Constellation Software Inc. På kontoret i Linköping är de ett 30-tal anställda med fräscha lokaler i Mjärdevi i Linköping. Läs mer på www.netadminsystems.com.

Dina arbetsuppgifter

Först och främst du kommer in i ett bolag som mår och går bra och där de nu söker en person som vill komma in och göra en resa.

Självklart finns en tanke kring hur rollen kan utformas till en början men på sikt ser de att du vill ta ett större ansvar inom företagets R&D avdelning där såväl produktledning och utveckling huserar. För detta krävs dels förståelse för tekniken bakom och dels för de marknadsrelaterade frågeställningarna. Inledningsvis, för att få en förståelse för kundernas användande och värdet av Netadmins produkter och lösningar, kommer du därför att arbeta i projekt med blivande och existerande kunder där företagets produkter ska hitta sin tillämpning på bästa sätt. Framåt finns flera tänkbara roller, alltifrån att fortsätta med produktledningens externa arbete till att vara bryggan mellan produktägare och arkitekter eller att som teamlead leda och utveckla något av R&Ds team utifrån väldefinierade mål.

Goda möjligheter till vidareutveckling finns i form av ledarprogram.

Din profil

För att fungera i kommande roller ser vi att du har en bakgrund inom systemutveckling. Antagligen har du kodat affärssystem, kanske till och med inom telekomvärlden.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din vilja. Vi söker dig som vill ha kombinationen av teknik och människor. Du är en motiverande, tålmodig och prestationsorienterad person som genuint gillar att arbeta med människor och som vill utveckla och fördjupa dina ledarskapsegenskaper ytterligare. Vidare tror vi att du:

• Trivs med ansvar
• Är en problemlösare
• Har förmåga att se både till individen och helheten
• Har en god kommunikativ förmåga, både gällande att lyssna in och förmedla
• Arbetar bekvämt på både svenska och engelska (gärna också tyska)

Det är meriterande om du har en bakgrund inom utveckling av affärssystem samt ett intresse för marknads- och säljarbete i internationell miljö och är flerspråkig.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Netadmin Systems med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013–473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se.

Liknande jobb

Liknande jobb