CGI

Chef till CGI BI & Analytics i Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 15 februari 2020
Stängs
den 2 april 2020
Ref:
J0919-0279
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår verksamhet växer och vi behöver en ledare som kan hjälpa oss att ta oss till nästa nivå. Vi söker därför en engagerad ledare som vill växa med oss och testa nya vägar framåt för att lyckas på vår marknad.

CGI är ett internationellt företag med lokal förankring. I Sverige är vi ca 4000 medarbetare på 30 orter. Vi söker en Director Consulting Services (DCS) med erfarenhet av att leda och utveckla konsultaffärer till vår BI & Analytics-enhet i Stockholm. Vi jobbar med bland annat BI, analytics och master data management. Vi har i dagsläget 50 konsulter fördelat på tre team. Den ledare vi söker kommer att leda ett av teamen.

Vi söker dig som brinner för ledarskap, som trivs i ledarrollen och uppskattar ett omväxlande arbete med mycket dialoger både internt och externt. Du kommer att ha stort mandat men har också bra backning av den ledningsgrupp du ingår i, som tillsammans sitter på många års erfarenhet i området. Vi ser också att du brinner för människor och kultur som är byggstenar i vårt bolag.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Director Consulting Services (DCS) kommer man att fokusera på flera viktiga perspektiv av vår verksamhet:

Brinna för affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och aktivt skapa nya affärsmöjligheter för CGI på utvalda kunder.

Personalansvar som handlar om att engagera och motivera dina medarbetare.

Stort fokus på att rekrytera och stödja karriärutveckling för våra gruppmedlemmar.

Att eventuellt arbeta i egna uppdrag hos kund.

Säkerställa kvalitén på de tjänster som vi levererar till våra kunder.

Vara väl insatt i CGIs Management Foundation och implementera detta ramverk i sitt arbete med målet att ha kontroll på våra administrativa rutiner och den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans.

Engagerat delta i ledningsgruppen för affärsområdet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att trivas i rollen som DCS behöver du ha ett stort intresse och driv för att utveckla CGIs affär och bidra till vår lönsamma tillväxt, i kombination med ett genuint engagemang för våra medlemmar.

Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stor fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav.

DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll.

Du har erfarenhet av ledarskap och förståelse för vad som krävs för att rekrytera rätt medarbetare, utveckla medarbetarnas kompetens i enlighet med kundernas behov och en god förmåga att förstå kundernas behov och vara en proaktiv partner till dem.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.

För mer information, vänligen kontakta: Sofia Lindquist, sofia.lindquist@acando.com eller Jonas Rejment, Jonas.rejment@acando.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb