Teknikintresserad IAM till Fora i Stockholm

Rekryterare
Fora
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
4C45561E-317C-43CF-8791-34AB293C152D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och driva förändringen och sätta den framtida arkitekturen för IAM lösningar i ett digitalt serviceföretag?

Axla rollen en som Identity och Access Manager där du får möjlighet att vara en del i att driva IT-säkerhetsstrukturen på Fora. I ljuset av ökade krav och förväntningar på flexibilitet och digitalisering ökar även behovet av en modern och trygg IT-struktur. Här får du ta ett helhetsgrepp och sätta den framtida arkitekturen för IAM-lösningar. Samtidigt som du driver förändring får du arbeta nära affären, med modern teknik, för att realisera behov och mål.

VI ERBJUDER DIG

Möjligheten att jobba med senaste tekniken för att från start och vara med och påverka hur IAM nyttjas och erbjuda stabila, säkra och effektiva lösningar i Foras förändringresa. Möjligheten att ta ett helhetsansvar där du jobbar nära verksamheten och arbetar för att realisera affärens behov. En roll där du får stort utrymme för både personlig och professionell utveckling i en human organisation. Vi sitter aktivitetsbaserat i centrala Stockholm.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Identity och Access Manager kommer du ingå i Informations- och Cybersäkerhetsgruppen. Ditt huvudansvar är att förstå Foras IT-landskap för att kunna etablera och förbättra IAM lösningar och förbereda för framtida IT landskap. Du kommer ansvara för IAM-arkitekturen och se till att Fora har rätt samt optimerade verktyg. Tillsammans med resten av ditt team utgör ni ett Center of Excellence inom Fora. Detta innebär bland annat att du:

 

  • Ansvarar för IAM-verktygen och optimeringen, implementeringen och livscykelhanteringen av dessa
  • Är ansvarig för Access management processen vilket innebär kontinuerligt arbete med kravställning, kontroller, förbättringar och rapportering
  • Kommer utbilda och agera rådgivare inom IT och övrig verksamhet för att säkerställa att uppsatta IAM-designprinciper efterlevs


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I teamet Informations- och cybersäkerhet möter du fem andra personer engagerade i Informations och IT-säkerhet. Teamet fungerar som en konsultationsgrupp inom hela Fora med stort fokus på att driva igenom processer kopplade till säkerhet. Ni jobbar nära andra Service Managers och IT-service där ni framförallt stöttar Incident, Change och Service Request processer.

MER OM DIG

På Fora möter du en organisation i förändring. För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat i en snabbrörlig organisation som ställer krav på ett strukturerat och organiserat arbete. Du har ett stort intresse för säkerhetsfrågor och har tidigare erfarenhet av arbete samt processer inom IT-säkerhet, specifikt inom området Identity och Access Management. Eftersom Fora står inför en modernisering och digitaliseringsresa ser vi att du har en förståelse för hela IT-landskapet och arkitekturen kring denna.
Du brinner för ny teknik och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap av IAM verktyg så som Azure AD, SAP IDM, Okta eller andra PAM-lösningar. Det är meriterande om du tidigare jobbat med kravställning. Då rollen innebär mycket kommunikation både internt och externt värderar vi dina sociala och relationsskapande förmågor högt. Du kommunicerar väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb