Scania

MS Dynamics 365 tjänster - Det börjar med dig!

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 17 februari 2020
Stängs
den 19 mars 2020
Ref:
20193969
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig!

Nu finns möjligheten att bli en del av Scania IT. Vi söker olika kompetenser inom MS Dynamics Finance & Operation området, såsom Utvecklare, Applikations Specialist, Lösnings Arkitekt, Tekniker, mm. Vi har ett globalt kommersiellt nätverk och du kommer in i ett intensivt och spännande skede där vi bygger vår nya Finance & Operations lösning och nya marknader implementeras. Vi söker dig som vill vara involverad i olika delar av utvecklings- och implementationsprocessen, vara med och påverka samt fortsätta att utvecklas med oss.

DIN NYA UTMANING

Du blir en viktig del av Scanias MS Dynamics-team där du i din roll/med din kompetens deltar i hela utvecklingscykeln samt i olika globala implementationsprojekt. Du förväntas stötta teamen gällande utveckling i Dynamics F&O, samt dela med dig av kunskap och coacha kollegor. Du kommer att arbeta med både standardlösningar och kundanpassade lösningar. Viktigast för oss är att driva igenom lösningar som skapar värde för våra användare. Vi vill arbeta i framkant och du kan exempelvis bli involverad i olika aktiviteter som rör cloud, automation, deployment, integrationer eller infrastruktur.

Vi arbetar agilt i ett nära samarbete med alla utvecklare, applikations specialister, lösningsarkitekt, scrum master, testledare och produktägare. Vardagen hos oss innebär utmaningar och teamwork i ett öppet klimat och en mångkulturell miljö. Scania värnar om sina medarbetares framgång och lägger stor vikt vid att erbjuda dig långsiktighet och karriärmöjligheter internt. Vårt koncernspråk är engelska.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av MS Dynamics. Du arbetar gärna brett i olika delar av utvecklings- och implementationsprocessen. Meriterande är att du har goda kunskaper i det agila arbetssättet och djupgående kunskaper inom tillhörande Microsoft-teknologier inom Dynamics. I dagsläget har vi en on prem-lösning samt en cloud-lösning och det är en fördel om du har erfarenhet från online/Azure. Det är även en fördel om du har erfarenhet av ISV:er kopplade till Dynamics F&O.

Hos oss är det egna drivet och viljan att påverka lika viktigt som att vilja jobba i team och vara en del av ett större sammanhang, tillsammans med duktiga och trevliga kollegor. Du är en kreativ, handlingskraftig och lösningsinriktad person. Du är tydlig i din kommunikation och rak med dina åsikter, men är även lyhörd och ödmjuk samt har en god pedagogisk förmåga. Då vi samarbetar med en globalt utspridd verksamhet blir det många olika kontaktytor och samarbetsformer. Du behöver vara en god kommunikatör som tycker om att samarbeta med andra människor och har en stark social förmåga, och för att lyckas i denna rollen behöver du även vara en naturlig ledare samt en god lyssnare.

VILL DU VETA MER?

Vill du veta mer, kontakta ansvariga gruppchefer

Johanna Åström +46855381592 johanna.astrom@scania.com
Johan Markström på +46 70 086 09 71 johan.markstrom@scania.com

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb