Scania

Konstruktör Cable Harness Design

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 17 februari 2020
Stängs
den 5 mars 2020
Ref:
20200435
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

En stor del av denna spännande utveckling leder till mer elektronik och sensorer i vår produkt och därmed utmaningar för oss som ritar elschema och kablage till hytt och chassi.

I denna tjänst har du möjligheten att vara med på resan att vidareutveckla branschens bästa och mest tillförlitliga elsystem för att möta framtidens behov av t.ex. elektrifierade och autonoma fordon.

Vi vill välkomna dig som är nyfiken och duktig på att kommunicera att söka dig till vårt härliga team!

OM TJÄNSTEN

Vill du vara med och ta fram nervsystemet till vår lastbil? Att konstruera kablaget är lite som att lösa sudoku, här behöver vi ta hänsyn till flera parametrar samtidigt för att optimera lösningen. Lösningen ska vara robust men lätt att montera, en optimerad flora av artiklar och samtidigt kunna erbjuda kunden en skräddarsydd lösning. Vi arbetar väldigt tvärfunktionellt och deltar i flera projekt och arbetar tätt med andra grupper som jobbar med mjukvarusystem, elektronikkomponenter, inköp och produktion.

Vi är ett team som trivs med att arbeta med varandra och alla bjuder på sig själva. Samtidigt finns det en bra kultur av att vilja göra ett bra jobb och en sund stolthet i att leverera bra lösningar. Det är lätt att få in nya medarbetare på gruppen då alla ställer upp och hjälper till med att svara på funderingar och att hjälpa varandra i problemlösning. Det här är en grupp du kan trivas och växa i.

OM DIG

Du tycker om att kommunicera och trivs med att ha många kontaktytor och projekt på gång. Du är förmodligen högskole- eller civilingenjör som har kunskaper inom elektronik och tycker om att förstå hur ditt område är kopplat till andras. Du tycker om att driva frågor och kan med fördel inspirera och få med dig dina kollegor. Har du erfarenhet av kablagekonstruktion och Scania är det meriterande.

Rekrytering sker kontinuerligt så är du intresserad, sök idag!

För ytterligare information

Kontakta Annika Pysing, Head of Cab and Chassis Cable Harness Design, annika.pysing@scania.com

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb