CGI

Praktikplats på Hållbarhetsavdelningen på CGI

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 februari 2020
Stängs
den 6 mars 2020
Ref:
J0220-1406
Anställningsform
Praktik
Sysselsättning
Heltid

Du kommer att få en god inblick i hur hållbarhetsarbetet bedrivs i ett av Sveriges och världens största IT-konsultbolag. Dessutom kommer du få ett globalt perspektiv på hur tekniska och digitala lösningar kan bidra till miljömässig och social hållbarhet, då hållbarhetsarbetet bedrivs i ett nätverk med kunniga personer i 40 länder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Stötta hållbarhetsansvarige i det dagliga arbetet genom att t ex delta på möten, hantera interna frågor och tillhandahålla stöd till verksamheten i hållbarhetsfrågor
• Genomföra analyser och sammanställa business case
• Driva förbättringsprojekt inom prioriterade områden
• Vara med och driva utrullningen av interna, hållbarhetsrelaterade utbildningar
• Jobba med förbättringar och utveckling av vårt miljöledningssystem som är ISO 14001-certifierat
• Driva och stötta kommunikationen av hållbarhetsrelaterade frågor, både internt och externt
• Stötta hållbarhetsavdelningen med proaktiva insatser för att inspirera och sprida kunskap bland CGI:s medarbetare i hållbarhetsfrågor

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, lösningsorienterad och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Vi värdesätter kreativitet och nytänkande.
Vi söker dig som har en pågående högskoleutbildning, gärna inom naturvetenskapliga/IT områden, med bas eller påbyggnadsutbildning inom hållbarhet.

Din ansökan
Vi tar tacksamt emot din ansökan via vår hemsida, cgi.se. Skapa en profil under "Karriär" och ladda upp ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer att ske löpande. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Kontaktperson: Karin Dahlin Thomas, Hållbarhetskoordinator (karin.dahlinthomas@cgi.com). Observera att ansökningar måste gå via vår hemsida och inte via e-post för att skydda personuppgifter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.