CGI

Projektledare, Sundsvall/Härnösand

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 19 februari 2020
Stängs
den 21 april 2020
Ref:
J0120-2134
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kom hem till oss och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag!

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar tekniska utmaningar? Har du dessutom verksamhetskunnande inom den offentliga sektorn och/eller industrin och vill prova på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

CGI i Sundsvall/Härnösand utvecklar IT-lösningar inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 140 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare duktiga testare och testledare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.

Din framtida arbetsvardag

På CGI kan du komma att arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande kunskap samt minst tre års erfarenhet av att leda projekt. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Du bör ha erfarenhet av någon/några utvecklings- och projektmetoder (t ex Pejl, Props, RUP, SCRUM).

Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling!

För mer information, kontakta:
Jenny Nässén, Konsultchef: Jenny.Nassen@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.