Supporttekniker till gateretail!

Rekryterare
Gateretail
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 februari 2020
Stängs
den 19 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du i början av din karriär som IT-tekniker och vill lära dig mer samtidigt som du får mycket eget ansvar? Här ges du möjlighet att växa, utvecklas och bidra till att ge bästa möjliga IT-service till användarna inom en spännande bransch!

Om tjänsten
gateretail, som säljer taxfreeprodukter och hanterar ombordförsäljningen på flera av de ledande flygbolagen, är en del av det globala företaget gategroup. Till det svenska kontoret i Kista söker vi nu en nyfiken och driven supporttekniker som främst ska stötta kontorets 100 användare. Här ges en möjlighet för dig som gillar att ta mycket eget ansvar.

I rollen kommer du att säkerställa en hög driftsäkerhet och stabil användarmiljö, samt leverera den bästa tänkbara supporten. Dina kontaktytor är många, både inrikes och utrikes i form av kollegor och leverantörer. Du kommer att agera som en första kontakt genom att ta emot samt avhjälpa de felanmälningar och frågor som kommer in via mail, telefon och ärendehanteringssystemet Service Now. Du rapporterar till en närvarande och stöttade IT-chef och du samarbetar även med två kollegor på annan ort i Sverige som stöttar användarna där.

I rollen ingår bland annat att:

  • Installera och konfigurera ny IT-utrustning
  • Ärendemottagning via mejl/telefon/ärendehanteringssystem Service Now
  • Felsöka, driva och lösa incidenter & supportärenden med bästa service gällande mjukvara, hårdvara (skrivare, datorer, kopiatorer, skannrar och projektorer) samt konferens- och AV-utrustning
  • Vid behov, eskalera svårare/djupare incidenter till 3rd line
  • Hantera och kommunicera med tekniska och icke-tekniska kollegor på alla nivåer i organisationen
  • Uppgradera programvara och hårdvara
  • Administrera användare och dess rättigheter i Active Directory
  • Kommunicera med verksamheten, förstå vad som efterfrågas och koppla ihop detta med möjliga lösningar och insatser

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en gymnasial utbildning och 3-4 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Du har en grundläggande och bred teknisk kompetens och erfarenhet av att arbeta med IT-supportärenden, Windowsplattformen, nätverk, konferensutrustning, Active Directory, Office 365 och fjärrstyrning.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är service-minded och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat under pressade situationer, en förmåga att prioritera samt en stor portion nyfikenhet och vilja att utvecklas och lära dig nytt. Vidare behöver du känna dig helt trygg i att kommunicera, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar gateretail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb