Scania

Konstruktör Styrning - Scania

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 19 februari 2020
Stängs
den 17 mars 2020
Ref:
20200336
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten
Du kommer få arbete inom ett komplext och spännande teknikområde som har framtiden för sig. Vår insats spelar en central roll när fordonen utvecklas mot elektrifiering och autonomi. Vårt uppdrag är att utveckla styrningen för framtidens lastbilar. Gruppens komponentansvar innefattar bl.a. styrapparat, styrlänkage, däck och fälg.

Gruppen "Steering" består av 13 medarbetare, i vårt dagliga arbete eftersträvas ett öppet klimat präglat av kreativitet, lösningsfokus och nytänkande. Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas i din roll genom utmanande arbetsuppgifter kombinerat med löpande utbildning. En individuell utvecklingsplan ligger till grund för ditt framtida arbete inom Scania.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer som konstruktör inom styrning huvudsakligen att arbeta med utveckling av fordonets styrlänkage samt det hydrauliska systemet.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, hela vägen från konceptutveckling till produktionssättning. Du kommer att ha löpande kontakt med andra funktioner såsom inköp, marknad, produktion och eftermarknad samt andra delar av R&D.

Produkten beskrivs med hjälp av ritningar, ändringsorder, tekniska bestämmelser etc. som skapas av dig tillsammans med resten av teamet i en kreativ miljö.

Din profil
Du är civil- eller högskoleingenjör som arbetat som konstruktör några år.

Som person är du driven, engagerad och intresserad av att vara med och utveckla världens bästa lastbil. Du trivs med ansvar och tar gärna egna initiativ. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För mer information
Kontakta gärna gruppchef Johan Hag, 08-553 822 19.

Ansökan
Sök via vår hemsida www.scania.com

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

 

Liknande jobb

Liknande jobb