CGI

Systemutvecklare Java

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Västmanland , Sweden
Annonserat
den 20 februari 2020
Stängs
den 7 mars 2020
Ref:
J0220-1366
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du bli en del av ett levande, inspirerande och medarbetarägt företag som kombinerar den stora internationella organisationens möjligheter med lokal närvaro och relationsbyggande hos små och stora kunder? Då tror vi att CGI kan bli din nästa arbetsplats!

Vårt 90 medarbetare starka kontor i Västerås står nu i begrepp att växa ytterligare och söker förstärkning inom ett antal områden. I just den här annonsen vill vi nå ut till dig som sedan tidigare arbetar med javautveckling under några år och som känner att det nu är dags att ta nästa steg i karriärutvecklingen. Som systemutvecklare hos CGI Västerås gentemot våra kunder i Mälardalen tar du bland annat del av:

• En härlig gemenskap och ett av de bästa gängen medarbetare man kan tänka sig. En varm, välkomnande och inkluderade kultur och ett av stadens absolut mysigaste kontor!

• Ett hjälpsamt klimat, där vi uppmuntras att ta initiativ och där vi lär av varandra.

• En kultur där riskmedvetenhet och långsiktigt kvalitetsarbete genomsyrar arbetet på alla plan. Du lämnas aldrig i sticket och har alltid uppbackning!

• Mycket goda möjligheter till egen personlig utveckling via utbildningar, certifieringar och evenemang.

Vi söker dig som idag arbetar som systemutvecklare och som samlat på sig flera års erfarenhet av att bygga tillämpningar i Java. Vi värdesätter din sociala förmåga och färdigheter i att förstå komplexa krav och utifrån dessa ställa samman enkla, rationella och smarta lösningar, men kanske allra viktigast är att du har en naturlig känsla för ständigt lärande och kontinuerlig förbättring.

Du är nyfiken på teknik och har god förståelse för vanliga förekommande teknikplattformar i modern IT. Du har förmåga att förstå övergripande samband och logiska helheter såväl som att effektivt bryta ner enskilda problem i mindre och greppbara beståndsdelar.

För att lyckas i rollen krävs en dokumenterat god förståelse för vanliga förekommande verktyg och tekniker inom Java. Kunskaper i agila arbetssätt och metoder, tillämpningar såsom Javascript, Angular, relationsdatabaser, cloudarkitektur och generell systemintegration är meriterande. Ytterligare en framgångsfaktor är att du är väl förtrogen med konsultrollen, att du trivs i den och är bekväm i att agera utifrån den.

Dina framtida arbetsuppgifter:

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige. I huvudsak arbetet bestå av att realisera nya, smarta och värdeskapande systemlösningar gentemot våra kunder på lokalmarknaden i Mälardalen. Av dessa finns merparten finns inom offentlig sektor.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare

individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vi tror att du arbetat ett antal år med Java i olika sammanhang och har troligtvis sysslat en hel del med Webutveckling. Erfarenhet av både ny- och vidareutvecklingsarbete i projektform såväl som ren systemförvaltning är meriterande. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig och får obehindrat fram ditt budskap på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Västerås

För mer information, vänligen kontakta: Peter Utas, Konsultchef, 0705445801

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-06

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vad du kan förvänta dig av oss:

Global standartext - Går ej att ändra.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb