CGI

Applikationskonsult Dynamics 365 CE

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 20 februari 2020
Stängs
den 27 mars 2020
Ref:
J1219-1329
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha möjligheten att arbeta i teambaserade leveranser, stora implementationsprojekt i absoluta framkant inom Dynamics 365? Hos oss på CGI har vi en av Nordens största Microsoft Dynamics 365 organisation där får göra just detta! Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som applikationskonsult kommer du identifiera och synliggöra kundens verksamhetsprocesser för att skapa effektiva lösningar som motsvarar kundens behov med hjälp av Dynamics 365. Ditt ansvar sträcker sig exempelvis till att arbeta tätt med kund för att förstå deras utmaningar, skriva kravspecifikationer samt hålla i workshops tillsammans med kund.

Du har goda möjligheter till variation både gällande typen av projekt och kunder du kan komma att arbeta med. Exempelvis kommer du kunna vara en del i större helhetsåtagande från CGI där vi arbetar i cross-funktionella team till att i andra projekt driva dessa mer självständigt i allt från att projektleda och vägleda kunden till att arbeta hands-on med själva implementationen och konfiguration av lösningen.

Som konsult får du hos oss möjligheten att utvecklas inom affärsprocesser, förändring och självklart Microsoft Dynamics 365 plattformen. Då vi ofta åtar oss stora projekt får du också arbeta och utbyta erfarenheter med kollegor från andra delar av CGI.

Kvalifikationer för rollen
• Erfarenhet av Dynamics 365 CE eller annat CRM-system
• Erfarenhet som konsult alternativt på linjen som Super User.
• Som person är du service minded, relationskapande, analytisk och självgående

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb